ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ζωντανό τον έθαψαν οι πακιστανοί τον απαχθέντα ομοεθνή τους!! Πού κρύφτηκαν πάλι οι ''αντιρατσιστές'';; Ο Ασλάμ δεν θα κάνει καμια δήλωση;;;

Τρομακτικές λεπτομέρειες έφερε στο φως η νεκροτομή στη σορό του 23χρονου Πακιστανού που βρέθηκε την Παρασκευή θαμμένος σε κατάσταση αποσύνθεσης στην περιοχή «Καλαθάς» στην Κεραμιδιά Ηλείας. 

Ο άτυχος μετανάστης, που είχε απαχθεί από σπείρα ομοεθνών του, είχε ταφεί με τα χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη του και δεν αποκλείεται να ήταν ακόμη ζωντανός!
Λόγω της προχωρημένης σήψης, ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να εξακριβώσει τα αίτια θανάτου και κατάφερε μόνο να εντοπίσει κακώσεις στην γνάθο του. Όμως, το γεγονός ότι ήταν δεμένος δείχνει την πρωτοφανή αγριότητα των δραστών. Η ιστολογική εξέταση ίσως δείξει αν στον 23χρονο είχε χορηγηθεί κάποια ουσία που επέφερε τον θάνατό του στο διάστημα από τα μέσα Αυγούστου που οι απαγωγείς τον κρατούσαν ζητώντας λύτρα από την οικογένειά του στο Πακιστάν.
Ένας 22χρονος Πακιστανός που συνελήφθη μετά την καταγγελία του ηλικιωμένου θείου του θύματος, ομολόγησε την εμπλοκή του στην απαγωγή στην οποία –όπως ισχυρίστηκε- συμμετείχαν άλλοι πέντε ομοεθνείς του οι οποίοι εργάζονταν στην περιοχή της Ηλείας μαζί με το θύμα. Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι κρατούσαν το νεαρό δεμένο με τα χέρια και τα πόδια από δύο δένδρα!
Μόνο του ενός απαγωγέα τα στοιχεία είναι γνωστά και αναζητείται, όπως και οι υπόλοιποι. Σε βάρος τους και σε βάρος του 22χρονου, που ισχυρίστηκε ότι ο απαχθείς πέθανε από παθολογικά αίτια και υπέδειξε τον αυτοσχέδιο τάφο στους αστυνομικούς, η εισαγγελέας Αμαλιάδας άσκησε δίωξη για αρπαγή, απόπειρα εκβίασης και ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και κατά συρροή.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου