ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Συμβαίνει τώρα..Ομάδα αντιεξουσιαστών συνοδεία της αστυνομίας επιτέθηκε και χτύπησε κατοίκους στην οδό Φυλής.Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο 2 άτομα.

Όπως μας κατήγγειλε αναγνώστης,πριν από λίγο τάγμα εφόδου με μηχανάκια που αποτελούσαν περίπου 200 αντιεξουσιαστές,συνοδεία αστυνομικών της ομάδας ΔΕΛΤΑ πήγε στην οδό Φυλής και Λεμεσού όπου ήταν για απόψε στις 9μμ προγραμματισμένη συγκέντρωση κατοίκων για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή..Οίκοι ανοχής,εγκληματικότητα,απειλέ κατά κατοίκων από περίεργους αφρικανούς αλλά και την οριστική γκετοποιήση..της περιοχής.

Επίσης πριν λίγες μέρες είχε προηγηθεί νέα ένταση μεταξύ κατοίκων και λαθρομεταναστών (κλαμπ Τανζανίας) που εξελίχθηκε την επόμενη μέρα με αντεπίθεση και απειλές για νύχτα "κρυστάλων"..

Σήμερα ομάδα αντιεξουσιαστών μαζί με Αφρικανούς επιτέθηκε και χτύπησε πολίτες (περίπου 10 με 12 άτομα) που είχαν αρχίσει να προσέρχονται για την συγκέντρωση και μάλιστα πολύ σοβαρά...Οι 2 διακομίστηκαν εκτάκτως στο νοσοκομείο..Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι τους αντιεξουσιαστές έφερε συνοδεία μέχρι το σημείο των επεισοδίων η ομάδα ΔΕΛΤΑ,που κατά την επίθεση δεν έκανε απολύτως τίποτα.Παρά μόνο όταν είδαν πως η κατάσταση ξεφεύγει άρχισαν να πετάνε κρότου λάμψης και συνέλαβαν 4 άτομα.Μεταξύ τους και ένας Αφρικανός. Τα επεισόδια είναι η συνέχεια της γνωστής ιστορίας προ λίγων ημερών με το κλάμπ Τανζανίας και κατοίκων στην πλατεία Αμερικής.

 Για την υπόθεση εμείς αλλά και το makeleio είχαμε προειδοποιήσει τον κο Δένδια ότι θα έχει άσχημη κατάληξη.. Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε.

eglimatikotita.gr/

1 σχόλιο: