ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Ξυλέμπορος επιτέθηκε σε υπαλλήλους Δασαρχείου


Έναν 48χρονο έμπορο ξυλείας από την Αριδαία Πέλλας αναζητούν οι τοπικές αστυνομικές αρχές, καθώς κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε δύο υπαλλήλους του Δασαρχείου της περιοχής που πήγαν να ελέγξουν την επιχείρησή του. Το περιστατικό συνέβη το....
μεσημέρι της Δευτέρας, όταν οι δύο υπάλληλοι μετέβησαν στην επαγγελματική εγκατάσταση του 48χρονου προκειμένου να πραγματοποιήσουν έλεγχο για τη νομιμότητα λειτουργίας της επιχείρησής του και να διαπιστώσουν εάν αυτή πληροί τις διατάξεις της δασικής νομοθεσίας.

Ωστόσο, ο επιχειρηματίας αρνήθηκε να υποβληθεί στον έλεγχο, αντέδρασε και χειροδίκησε εναντίον των υπαλλήλων. Οι τελευταίοι, έντρομοι, επέστρεψαν στο υπηρεσιακό τους αυτοκίνητο και κατά την αποχώρησή τους από το σημείο, ο 48χρονος πέταξε πέτρες εναντίον τους, με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ του οχήματος και να τραυματιστεί ελαφρά ένας εκ των υπαλλήλων που για προληπτικούς λόγους μετέβη για εξέταση στο Κέντρο Υγείας της Αριδαίας. 

Οι δύο υπάλληλοι κατέθεσαν μήνυση εναντίον του ξυλεμπόρου σε αστυνομικό τμήμα, αλλά μέχρι στιγμής ο δράστης διαφεύγει τη σύλληψη.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου