ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΣ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΣΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ


xrisi-abgi-sima

Νέα… επέμβαση μελών της Χρυσής Αυγής, αυτή τη φορά στα Καλάβρυτα και μάλιστα σε βάρος Βουλγάρας η οποία ζει κι εργάζεται νόμιμα στη χώρα. Μόνο που υπήρχε η ιδιαιτερότητα της κόντρας που είχε με τα παιδιά του ηλικιωμένου τον οποίο είχε αναλάβει να φροντίζει μετά τις κατηγορίες εναντίον της, ότι υποχρέωσε τον παππού να της γράψει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία και στη συνέχεια απέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος....... ζει μόνος λίγο έξω απ’ τα Καλάβρυτα και τα δύο παιδιά του μένουν και εργάζονται στην Πάτρα. Από τότε που προσελήφθη η Βουλγάρα ως οικιακή βοηθός, διαμένοντας μόνιμα με τον ηλικιωμένο, τα πράγματα άλλαξαν.

Ο παππούς τροποποίησε τη διαθήκη του και έγραψε στο όνομα της αλλοδαπής ό,τι οικόπεδο ή άλλο ακίνητο είχε στην ιδιοκτησία του, ενώ πέρασαν στην κατοχή της ακόμα και μετρητά. Και αφού συνέβη αυτό, σύμφωνα με τις καταγγελίες, η αλλοδαπή επεδίωξε να πάψει κάθε επαφή του ηλικιωμένου με τα παιδιά του. Πείθοντάς τον ακόμα και να… αρνείται ιατρικές εξετάσεις με το αιτιολογικό πως αν πάει σε νοσοκομείο θα πεθάνει στα σίγουρα. Και λέγεται ότι μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες των παιδιών του ηλικιωμένου να βρουν λύση, απευθυνόμενοι κυρίως στις αστυνομικές αρχές, κατέφυγαν στη Χρυσή Αυγή.

Και την Τρίτη το πρωί, μέλη της έφθασαν στο σπίτι του ηλικιωμένου εκδιώκοντας κακήν κακώς την αλλοδαπή και επιτρέποντας την είσοδο των παιδιών στο πατρικό τους σπίτι. Όσο βέβαια για την εξέλιξη της υπόθεσης, αυτή παραμένει άγνωστη μιας και κανείς δεν γνωρίζει αφενός εάν ο ηλικιωμένος αλλάξει ξανά τη διαθήκη κι αφετέρου πώς θα χειριστεί την κατάσταση η Βουλγάρα…http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4093:2012-08-26-11-45-10&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου