ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΠΗΡΕ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ.


Το παρά φύσιν αμάγαλμα δοσιλόγων, νενέκων, εθνοπροδοτών και σοσιαληστών της πλάκας, σώγαμπρων της διαπλοκής και εντολοδόχων της αμερικανικής και γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα, αφού εκβίαζε και τρομοκρατουσε τους μιζερους και...
σιτεμένους μικροαστούς της περιφέρειας που είναι βουτηγμενοι στην κατάθλιψη όλο τον κρίσιμο προεκλογικό μήνα, κατάφερε με μια καταγέλαστη  διαδικασία που ακόμα έχουν το θράσος να την αποκαλούν " παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση", που είχε ξεκινήσει από την Παρασκευή, να πάρουν 179 ψήφους.

Σε σύνολο 300 βουλευτών, η κυβέρνηση των δοσιλόγων έλαβε 179 «ναι» και 121 «όχι» και έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης.

Υπέρ ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Κατα οι υπόλοιπες αντιμνημονικές δυναμεις του τόπου που μακελεμένες από τις προσωπικές βλέψεις, εξαρτήσεις και μωροφιλοδοξίες των ταγών τους πορεύονται σε ερεβώδεις ατραπούς.

Εμείς έχουμε ήδη από την επομενη των εκλογων, σηκωσει τα μανίκια ψηλα.

Κάθε λαμογιο από την κυβέρνηση των δοσιλόγων που θα "συλλαμβανεται" δημοσιογραφικά να ληστευει τον τόπο και να αψηφά το λαο, θα αποκαλύπτεται, θα ξεφτυλίζεται, θα "απογυμνωνεται" και θα διαπομπεύεται.

Ειναι η χειρότερη τιμωρια τους. Βοηθήστε όμως και εσεις. Η καταγγελία σας για μας είναι βάλσαμο στα προβλήματα του τόπου. Και ξέρετε καλά ότι εδώ δεν κρύβουμε τίποτα.

Θα πληρώσουν ακριβά ότι συνεχίζουν οι Κάπτεν Κουκ του Μαξίμου να παίζουν με την νοημοσύνη μας.
makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου