ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ


Έκπληκτη η γνωστή δημοσιογράφος Τατιάνα Στεφανίδου άκουγε τις προάλες δια στόματος της νεαρής φιλοξενούμενης της, στην εκπομπή της «ΜΙΛΑ», ηθοποιούΕλένης Λιάσκα, την αποτύπωση της σκληρής πραγματικότητας-καθημερινότητας την οποία βιώνουν και μαρτυρούν σήμερα, οι νέοι άνθρωποι κάθε επαγγέλματος και κάθε κοινωνικής τάξης. Αν και η νεαρή ηθοποιός ξεκαθάρισε πως σίγουρα δεν μιλά σαν εκπρόσωπος της XΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ίσως καν να μην μας ψήφισε, εντούτοις, σίγουρα «χαστούκισε» τους ναρκωμένους από την παραπληροφόρηση τηλεθεατές, με κάποιες αλήθειες που έπρεπε να ακουστούν και από κάποιον εκτός χώρου.

Ναι, λοιπόν κυρίες και κύριοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι, μεγαλοεπιχειρηματίες , καλοθελητές και καλοβολεμένοι υπηρέτες του σάπιου σε αξίες, κοινωνικού και οικονομικού συστήματος που δημιουργήσατε, μας πλασάρατε και συντηρείτε με τόσο ζήλο από την μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα.

- Μας ΕΝΟΧΛΟΥΝ οι μετανάστες,

όταν τρώνε από το φαγητό μας, παίρνουν τα φάρμακα μας, φορολογούμαστε για να πληρώνουμε το επίδομα ανεργίας τους και πληρώνουμε σε φόρους τα δάνεια που τους έδωσαν οι Ελληνικές τράπεζες ,τα οποία βεβαίως κατέληξαν στις χώρες καταγωγής τους!
- Μας ΕΝΟΧΛΕΙ που οι εργοδότες μας, μας κάνουν ότι θέλουν για ένα κομμάτι ψωμί!
- Μας ΕΝΟΧΛΕΙ που δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον, ούτε για εμάς, ούτε για τα παιδιά μας, που ασφαλώς δυσκολευόμαστε να κάνουμε, με τόση αβεβαιότητα που διέπει την ζωή μας!
- Μας ΕΝΟΧΛΕΙ όταν απαιτείτε από εμάς να κάνουμε θυσίες, υπομένοντας με αξιοπρέπεια την μετάπτωση του βιοτικού μας επιπέδου στο αισχρό επίπεδο της φτώχιας, την ώρα που εσάς, ούτε που ιδρώνει το αυτί σας! 
- Μας ενοχλούν τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ σας, που καθημερινά μας κάνουν το κεφάλι κουρκούτι, εκτοξεύοντας απειλές, ψεύδη, διαστρεβλώνοντας ότι βλέπουμε και ότι ακούμε σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας, γεννήματα των δικών σας αρρωστημένων εγκεφάλων! Και ΟΧΙ!
- Δεν ήταν τυχαίοι οι μισό εκατομμύριο ψήφοι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Είμαστε απλά οι πρώτοι 500.000 που ξυπνήσαμε!
- Δεν θεωρούμε παράλογο, όταν μας επιτίθενται, πετώντας μας χαρτιά στα μούτρα, λες και είμαστε σκουπίδια, να απαντούμε στην επίθεση με όποιο τρόπο μας επιβάλει εκείνη την στιγμή το σθένος, η αξιοπρέπεια και η αγανάκτησή μας!
- Δεν είμαστε αγροίκοι, ούτε αγράμματοι, όπως θέλουν να μας παρουσιάζουν!

Και τέλος,
- Η Ελληνική νεολαία δεν παρασύρεται. Σαν γνήσιος και απόλυτος φορέας του αθάνατου Ελληνικού πνεύματος είναι σε θέση να αναγνωρίζει τα ψέματα και τα κακόβουλα σχέδια σας, εναντίον του μέλλοντος των Ελλήνων. Η Ελληνική νεολαία ΑΝΤΙΔΡΑ! Η Ελληνική νεολαία ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ!
Και θα επιμείνουμε μέχρι να ξυπνήσετε όλοι!!!

Αλεξανδρή Μαρία
T.O. Ανατολικής Αττικής / xryshaygh.com

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου