ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ" ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

gotsopoulos2
ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΡΥΦΑ


ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΑΛΗ
  
Δεν πείθει η υπόθεση "αυτοκτονίας" του στρατηγού Αθανασίου Γκοτσόπουλου που κατα τις πληροφορίες που δίνει η αστυνομία(με το σταγονόμετρο)έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή του εντος της οικίας της οικονομικής δυναστείας των Βαρδινογιάννηδων.

Πολλά για το άδικο τέλος πιθανόν να ξέρει η οικογένεια του. Το ζήτημα ειναι εαν μιλησει ποτέ για όσα πιθανόν γνώριζε ο πρώην περιφερειάρχης Πελοποννήσου που είχε φάει το έγκλημα με το κουτάλι. Τις τελευταίες ώρες προβάλλεται το σενάριο από κάποια site ο στρατηγος ε.α να........

χρωστούσε δάνειο 300.000 ευρω, δεν μπορουσε να το αποπληρώσει, εργαζόταν κοντά στους μεγιστάνες και τίναξε τα μυαλά του στον αέρα . Μάλλον όσοι τα κυκλοφορούν ψάχνουν για μικρά παιδάκια που θα μπορούσαν να καταπιούν ανάλογα παραμύθια. Άλλες πρέπει να είναι οι παράμετροι και είναι πια σχεδόν σίγουρο ότι επιχειρούνται να κουκουλωθούν.

Υπάρχει μια χαρακτηριστική λεπτομέρεια που κινεί το ενδιαφέρον σε μια υπόθεση που δεν θα κλείσει εαν δεν βγει η αλήθεια. Την Πέμπτη απ'οσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε όταν έγινε το κακό, δεν ειδοποιήθηκε όπως συνηθιζεται σε τόσο σοβαρές περιπτώσεις(πυροβολισμοί στο σπίτι μιας οικογένειας που πάντα ήταν στόχος και του αντάρτικου πόλης και του οργανωμένου εγκλήματος), η Ιατροδικαστική Υπηρεσια Αθηνών του Υπουργείου Δικαιοσύνης υπό τον προισταμενός της, τον πιο έμπειρο(θεωρητικά)ιατροδικαστή της χώρας, Φίλιππο Κουτσάφτη. Στο σημείο του αίματος πήγε ιατροδικαστής απο το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το γιατί το ξέρουν όσοι πήραν την πρωτοβουλία από τη ΓΑΔΑ και βιάστηκαν να τον πάνε εκεί. "Δεν με ενημέρωσαν", διατείνεται ο κ.Κουτσάφτης. Πολύ παράξενα ομολογουμένως γεγονότα.

Ο Θανάσης Γκοτσόπουλος, ιδιαίτερα αγαπητός στην Αιγιάλεια αλλά και στα Καλάβρυτα (καθώς καταγόταν από τον Μικρό Ποντιά), είχε μεταξύ άλλων, διατελέσει Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αιγίου (1997-2000) και μάλιστα επί των ημερών του (1999) εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Αιγίου στην οδό Σολωμού, ενώ υπηρέτησε και ως Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας(2000-2001).

Προήχθη μέχρι το βαθμό του υποστρατήγου και αποστρατεύτηκε -υπηρετώντας στην Τρίπολη ως διευθυντής στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου- με το βαθμό του εν αποστρατεία αντιστρατήγου.

Ήταν παντρεμένος με Μαρία Τρεμπέλα, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά.

Εδώ πρέπει να πούμε κατι ακόμα που σημειολογικά έχει ενδιαφέρον. Το όνομα της δυναστείας είχε εμπλακεί(άδικα ή δίκαια, άστοχα ή εύστοχα)σε άλλη υπόθεση αυτοκτονίας. Πριν από λίγο καιρό γνωστός διαφημιστής έπεσε απο το μπαλκόνι του γραφείου του στο Μαρούσι. Ειπώθηκε ότι μέτοχος στην εταιρεία του ηταν μέλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη με τον αυτόχειρα να εξηγούσε στο σημείωμα που άφησε(το οποίο δεν δημοσιοποιήθηκε)ότι φέρεται πως εξοντώθηκε οικονομικά λόγω της εξαγοράς της εταιρείας του για ένα κομμάτι ψωμί αφήνοντας ανυπολόγιστα χρέη.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου