ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Συνεχίζονται οι δολοφονίες Ελλήνων σε όλη τη χώρα


Πριν καλά καλά περάσουν 3 ημέρες από την προηγούμενη αναφορά μας στους Έλληνες πολίτες που έχουν πέσει θύματα δολοφονιών από τους λαθροεισβολείς που λυμαίνονται αυτό που κατ΄ όνομα λέγεται χώρα, τρεις νέες –από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες- δολοφονίες είχαμε στο μεσοδιάστημα.
Πιο συγκεκριμένα στις 18 Ιουνίου ένας 60χρονος που έμενε σε σπίτι στο δημοτικό διαμέρισμα Λακκιάς, στην Θέρμη Θεσσαλονίκης έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης. Τον βρήκαν νεκρό μέσα σε  μια λίμνη αίματος. Σήμερα γυναίκα 61 χρονών εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στο Γενάδι Ρόδου και αυτή άγρια δολοφονημένη. Το δεύτερο θύμα για σήμερα μια ηλικιωμένη γυναίκα 84 ετών η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από τους άγνωστους εισβολείς στην Κομοτηνή. Τη δολοφονημένη γυναίκα τη βρήκε η κόρη της όταν την αναζήτησε.
Έτσι η "αναθεωρημένη" λίστα των δολοφονηθέντων Ελλήνων έχει ως εξής:

13 Ιανουαρίου Ρέθυμνο: 74χρονη γυναίκα βρίσκεται δολοφονημένη αφού είχε πρώτα βιαστεί. Δράστες Ρουμάνος και κάτοικος Ρεθύμνου
19 Ιανουαρίου
Λαγκαδάς: Δολοφονία 17χρονου Πομάκου και 16χρονης Βορειοηπειρώτισσας από 5 αλλοδαπούς τσιγγάνους μουσουλμάνους. 
 23 Ιανουαρίου
Αυλίδα: 67χρονος Έλληνας δολοφονείται από αλβανούς μαφιόζους  με Καλάσνικοφ 
23 ΙανουαρίουΣχηματάρι. Έλληνας  57χρονος οδηγός ταξί βρίσκεται  νεκρός μέσα στο όχημά του με αναμμένη τη μηχανή, σε αγροτικό δρόμο κοντά στην εθνική οδό. Το θύμα έφερε τραύματα στο λαιμό από μαχαίρι. Δράστης ρουμάνος.
24 Ιανουαρίου
Βούρβουρα Αρκαδίας: 77χρονος δολοφονείται από τέσσερις αλβανούς, «οικονομικούς μετανάστες»
13 ΦεβρουαρίουΚρηνίδα Σερρών: Δολοφονία 72χρονου με στραγγαλισμό από Βούλγαρο
2 Μαρτίου
Ιωάννινα: Ηλικιωμένος βρίσκεται νεκρός στο σπίτι του στην Δημόκορης Πωγωνίου Ιωαννίνων. Οι δράστες πιθανόν έχουν διαφύγει στην «φίλη» χώρα Αλβανία
10 Μαρτίου
Κοζάνη: 50χρονος υπάλληλος της ΔΕΗ βρίσκεται δολοφονημένος. Δράστες δύο «οικονομικοί μετανάστες»-λαθροεισβολείς:  Αλβανός 29 ετών, Ρουμάνα 49 ετών
28 Μαρτίου Άγιος Στέφανος Αττική: 45χρονος πεθαίνει στο σπίτι του από καρδιακή προσβολή ύστερα από την επίθεση τριών ληστών. Οι αλλοδαποί δράστες δεν έχουν συλληφθεί.
17 Μαρτίου
Άραχθος Ιωάννινα: Έλληνας βιοπαλαιστής ο Αστέριος Γιοβανούδης οδηγός φορτηγού 36 ετών βρίσκεται δολοφονημένος κοντά στη γέφυρα του Αράχθου. Πρόκειται περί απαγωγής και δολοφονίας.
22 Μαρτίου
Ηράκλειο: Δολοφονία αφού είχε προηγηθεί βιασμός της 85χρονης Σοφίας Κορναράκη στο χωρίο Επισκοπή Πεδιάδος στο Ηράκλειο. Δράστες δύο κτήνη από τη Ρουμανία πατέρας και γιός 45 και 18 ετών. Να σημειωθεί ότι στην απολογία τους εμφανίστηκαν εντελώς ψυχροί και αμετανόητοι.
24 Μαρτίου
Βόλος: Δολοφονία 84χρονης στο χωριό Ανάβρα του Αλμυρού στο Βόλο. Οι δράστες, αλλοδαποί κατά την Αστυνομία διαφεύγουν.
26 Μαρτίου Λαγκαδάς: Δολοφονία 78χρονου στο  στον οικισμό Μεσόκωμο Ζαγκλιβερίου. «Τυπική» περίπτωση ληστείας μετά φόνου από αλλοδαπούς
16 Απριλίου
Γρεβενά: Δολοφονία 78 λαχειοπώλη στο Καρπερό Γρεβενών: Δολοφόνος αλβανός
20 Απριλίου
Ηλεία: Δολοφονία 84χρονου στο δήμο Ζαχάρως. Το θύμα είχε βασανιστεί από τα αλβανικά κτήνη που συνέλαβε η αστυνομία. Ο άτυχος ηλικιωμένος ξυλοκοπήθηκε αλύπητα ενώ ήταν ημίγυμνος, φιμωμένος και με τα πόδια δεμένα, με αποτέλεσμα να υποστεί έμφραγμα από τον τρόμο και τα χτυπήματα!
Να σημειωθεί πως δεν είχε καμία επαγγελματική σχέση με τα κτήνη αυτά (48 και 28 ετών), αντίθετα οι ίδιοι είπαν πως απλά είχαν ακούσει ότι είχε λεφτά στο σπίτι του.
23 Απριλίου
Αιτωλοακαρνανία: Δολοφονία 49χρονου Έλληνα από 44 αλβανό στα Αλώνια Ματαράγκας Αιτωλοακαρνανίας
2 Μαΐου Ιωάννινα: Δολοφονία της 67χρονης Καίτης Δούβλη. Οι δολοφόνοι, πέντε γεωργιανά κτήνη (τέσσερις άνδρες μια γυναίκα) βασάνισαν πρώτα και στη συνέχεια σκότωσαν την άτυχη γυναίκα.
19 Μαΐου Πάτρα: Δολοφονία Θανάση Λαζανά από Αφγανούς
27 Μαΐου Πήλιο: Δολοφονία 81χρονης με σκοπό τη ληστεία στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου. Οι δολοφόνοι της προκάλεσαν σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που οδήγησαν στο θάνατο της άτυχης γυναίκας. «Τυπική» περίπτωση ληστείας μετά φόνου από λαθραίους εισβολείς
2 ΙουνίουΚαισαριανή: Δολοφονία 30χρονου και σοβαρός τραυματισμός του αδελφού του από συμμορία με Καλάσνικοφ. Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται αλλοδαπούς από πρώην σοβιετική δημοκρατία.
3 Ιουνίου
Λαμία: Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται 74χρονος που δέχθηκε επίθεση αλλοδαπών λαθροεισβολέων στο σπίτι του
4 Ιουνίου
Καβάλα: Δολοφονία 77χρονου ύστερα από ειδεχθή βασανισμό. «Τυπική» περίπτωση ληστείας μετά φόνου από λαθραίους εισβολείς
8 ΙουνίουΠάτρα: Δολοφονία της συνταξιούχου δασκάλας Ρεγγίνας Παπανδρέου. Κατακρεουργήθηκε με 20 μαχαιριές με σκοπό τον βασανισμό πριν την δολοφονήσουν κόβοντας της το λαιμό. Οι εκτιμήσεις των τοπικών αστυνομικώ9ν αρχών κάνουν λόγο για αλλοδαπούς.
13 ΙουνίουΡέντη: Δολοφονία του Σπύρου Πουκαμισά από αγνώστους με σκοπό τη ληστεία, η Αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για άτομα από την πρώην ΕΣΣΔ
18 Ιουνίου
Κορινθία: Τέσσερα άτομα γύρω στις 03:30 με 04:00 τα ξημερώματα, στον Πύργο Κορινθίας, αφού μπήκαν σε σπίτι που διέμενε ένας 82χρονος, μαζί με την 92χρονη σύζυγό του και την 61χρονη κόρη τους, τραυμάτισαν τον ηλικιωμένο άνδρα χτυπώντας τον με το κοντάκι κυνηγετικού όπλου, το οποίο βρήκαν και πήραν από το σπίτι, ενώ παράλληλα χτύπησαν και τραυμάτισαν την 92χρονη σύζυγό του. Ο 82χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.
18 Ιουνίου
Θέρμη, Θεσσαλονίκη: Νεκρός στο σπίτι του 60χρονος από άγνωστους που επιχείρησαν να τον ληστέψουν
21 Ιουνίου 2012
Ρόδος: Άγρια δολοφονημένη 61χρονη
21 Ιουνίου Κομοτηνή: Δολοφονημένη 84χρονη από αγνώστους στο σπίτι της. 
Ντροπή σε όλα τα παχύδερμα  και «παχύδερμα»- -καθάρματα της εξουσίας που αφήνουν να δολοφονούνται Έλληνες πολίτες.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου