ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Άρθρα για στρατιωτική επέμβαση στην Ελλάδα στο Γερμανικό German Foreign Policy



Σπεύδουμε να προλάβουμε τις κλασικές ψευτοπατριωτικές, ψευτοηρωικές αντιδράσεις, που επικεντρώνονται στον ανέξοδο τσαμπουκά στους "ξένους που επεμβαίνουν στα εσωτερικά μας", υπενθυμίζοντας ότι δικαιούνται να γράφουν ό,τι θέλουν για μας. Το τραβάει ο ..
οργανισμός μας. Μας αξίζει. Εμείς ξεφτιλίσαμε την πατρίδα μας, επειδή δεν είμαστε ενωμένοι, αλλά χωρισμένοι σε κόμματα. Όταν μετά από τόσα μαθήματα, δεν βάλαμε μυαλό κι ακόμη υπάρχουν εκατομμύρια ηλίθιοι, που φανατίζονται με τα κομματικά και πέφτουν θύματα των κηρυγμάτων της διχόνοιας....
Λοιπόν, να το ξαναπούμε: μην περιμένετε πολλά πράγματα από τους πολιτικούς, δεν κυβερνούν αυτοί, ούτε θα κυβερνήσουν ποτέ στο μέλλον. Σε όλο τον κόσμο κυβερνά το χρήμα και μόνο αυτό. 
Επομένως, μην τρελλαίνεστε με ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΚΚΕ, κλπ. Δεν θα αλλάξουν τη μοίρα σας αυτοί, ό,τι κι αν σας υπόσχονται. Η διακυβέρνηση στην πράξη, είναι ίδια, όποιος κι αν βγεί. Και φυσικά είναι ακριβώς ίδια και τα "μικρά" κόμματα που θέλουν να γίνουν μεγάλα.
Κανείς δεν μπορεί να σας εξαφαλίσει δουλειά με καλές αποδοχές, ειρήνη, ασφάλεια, αξιοπρεπή περίθαλψη, λιγότερους φόρους, καθόλου χαράτσια κλπ. Όλοι μπορούν τα ίδια. Απλά με άλλο περιτύλιγμα. Οπότε, μην φανατίζεστε κομματικά, είναι δείγμα ακραίας ηλιθιότητας.

δείτε τώρα τι ωραία τα λένε οι Γερμανοί, για εμφύλιο, πραξικόπημα, κλπ. Μη βιάζεστε να τα απορρίψετε. http://www.german-foreign-policy.com/en/fulltext/58304

taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου