ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Εισπρακτικές εταιρίες-μπαμπούλες για όλες τις οφειλές των Ελλήνων πολιτών!!! Εχουν να πεσουν κατι κλωτσιες...Ελληνες ενωθειτε και μην φοβαστε..!!

Στα χέρια των εισπρακτικών εταιριών περνούν τα χρέη των πολιτών προς το ελληνικό Δημόσιο, τις τράπεζες και τις ιδιωτικές επιχειρήσεις, ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα στην ανεξέλεγκτη δράση των σύγχρονων κυνηγών κεφαλών σε όλο το φάσμα της κοινωνίας.



Με κράχτη το ζεστό χρήμα, οι εισπρακτικές αγοράζουν πλέον τοις μετρητοίς πάσης φύσεως ανεξόφλητες οφειλές των Ελλήνων, ξεκινώντας πραγματικό σαφάρι στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά για την αναζήτηση του κέρδους.


Όπως γράφει σήμερα το Πρώτο Θέμα, ο φοροεισπρακτικός μηχανισμός του κράτους παραδίνεται άνευ όρων σε αυτή τη μικρή ομάδα επιχειρηματιών, οι οποίοι αναλαμβάνουν τη διαχείριση του συνολικού πακέτου των χρεών του Δημοσίου, των ΔΕΚΟ και των ασφαλιστικών ταμείων, ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Τα νέα ήθη που εισάγονται στον ευαίσθητο χώρο διαχείρισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών στις δεδομένες ασφυκτικές συνθήκες βάζουν βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας.

Οι 22 εταιρίες ενημέρωσης οφειλετών που βρίσκονται στο σχετικό μητρώο της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή διευρύνουν τον κύκλο των υπηρεσιών που παρέχουν σε τομείς που επιτείνουν το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών.
Προχωρώντας στην αγορά των χρεών, το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών των εταιριών αυτών αναβαθμίζεται δημιουργώντας νέα δεδομένα. Ως κίνητρο για την αγορά ιδιωτικών οφειλών παρουσιάζεται η άμεση καταβολή μετρητών προς τους φορείς στους οποίους χρωστάμε.

Οι εισπρακτικές εταιρίες, έχοντας στην κατοχή τους τα χρέη μας μπορούν να διεκδικήσουν για λογαριασμό τους την οφειλή, κερδίζοντας τη διαφορά μεταξύ του οφειλόμενου ποσού και της τιμής αγοράς του χρέους.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου