ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Μεγάλη ανακάλυψη στην Αντίπαρο.


Εδώ και αρκετό καιρό υπάλληλοι του γεωδυναμικού Ινστιτούτου Ελλάδος, μαζί με ειδικούς ερευνητές βρισκόντουσαν στην Αντίπαρο και έκαναν έρευνες στα παλιά ορυχεία που βρίσκονται στην περιοχή του "Ακονητού" και στα "Μικρά μοναστήρια".

Χθες το βράδυ σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, παρουσία και του βουλευτή Κυκλάδων και πρώην υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Ρήγα, ανακοίνωσαν ότι στην περιοχή...
Μικρά μοναστήρια και Ακονητός εντόπισαν μεγάλες ποσότητες πετρελαίου, ιδιαίτερα στην περιοχή δυτικά του Ακονητού σε ορισμένες περιπτώσεις το πετρέλαιο αναβλύζει στην επιφάνεια του εδάφους, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες.
Ακόμη στην περιοχή του "Σιφνέικου γυαλού" εντόπισαν μεγάλες ποσότητες γεωθερμικού αερίου και όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχός μας κ. Λεβεντάκης ο οποίος έφτασε καθυστερημένος στην συνέντευξη τύπου, αυτό θα χρησιμοποιηθεί για την θέρμανση και ψύξη της Αντιπάρου, ακόμη ο κ. δήμαρχος ανέφερε ότι από εδώ και πέρα δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλεύουμε αφού εξασφάλισε και πήρε ποσοστό 89,59% από τις πωλήσεις του πετρελαίου.

parospress.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου