ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ: Ιδού οι Ένοπλες Δυνάμεις, παρά τη κρίση! (ΦΩΤΟ)

Μόνο ενθουσιασμό μετέφεραν όσοι παρακολούθησαν την άσκηση «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ» των Ενόπλων Δυνάμεων, αφού, όσο και να φαίνεται πραγματικά απίστευτο, όσα είχαν την ευκαιρία να καταγράψουν οδηγούν στο αβίαστο και εντυπωσιακό συμπέρασμα, ότι ορισμένοι στην ελληνική κοινωνία, όχι μόνο δεν πτοούνται αλλά εκτελούν το καθήκον τους με ακόμα μεγαλύτερη αφοσίωση. Το πείσμα του Έλληνα ότι οι δυσκολίες δεν πρόκειται να τον κάμψουν ήταν ζωγραφισμένο στα πρόσωπα των ανδρών και των γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων.



Τους αξίζει όντως ο σεβασμός μας ο οποίος αποτυπώνεται σε κάθε δημοσκοπική καταγραφή των αντιλήψεων της κοινής γνώμης. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), καθώς επίσης και οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, οι οποίες όσο εντυπωσιακές και να είναι δεν κατορθώνουν παρά να αποτυπώσουν μικρό μέρος μόνον όσων συμβαίνουν στις Ένοπλες Δυνάμεις της κρίσης… Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ…


Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Απριλίου 2012, στην Νήσο Δοκό Ύδρας, η άσκηση ταχείας αντίδρασης «Πυρπολητής 1/12» με την συμμετοχή προσωπικού και μέσων των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.


Η άσκηση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και κατέδειξε για μία ακόμη φορά τις εξαιρετικές δυνατότητες των δυνάμεων άμεσης αντίδρασης, για την κυριαρχία της διακλαδικής δύναμης άμεσης αντίδρασης στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον.
































πηγη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου