ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Ποιος είπε τον Πάγκαλο ιπποπόταμο;



Φαίνεται πως ο λαός δεν ξεχνά τα όσα έχει πει ο κ. Πάγκαλος και έτσι όπου και αν βρεθεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, δέχεται τι αποδοκιμασίες τωναγανακτισμένων πολιτών.

Ποιος είπε τον Πάγκαλο ιπποπόταμο;
Ο «αυθόρμητος» και «πληθωρικός» κ. Πάγκαλος φαίνεται πως πληρώνει τις φράσεις του,«μαζί τα φάγαμε», «κοπρίτες δημόσιοι υπάλληλοι», «ένα μάτσο αγράμματοι και αδαείς οι ήρωες του 1821», και άλλα τέτοια «όμορφα» που έχει πει κατά καιρούς. 
Την περασμένη εβδομάδα σημειώθηκε νέο φραστικό επεισόδιο, και πάλι στη λίμνη Βουλιαγμένης, με αγανακτισμένο λουόμενο.
Ο κ. Πάγκαλος, συνοδευόμενες από άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, έφτασε στη λίμνη για να απολαύσει το καθιερωμένο του μπάνιο στα ιαματικά νερά.

Αυτή τη φορά βέβαια ζήτησε να πληρώσει το αντίτιμο του εισιτηρίου. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστή η έντονη διαμαρτυρία μιας επισκέπτριας η οποία «επιτέθηκε» στον βουλευτή, επειδή κατάλαβε ότι εκείνος εισήλθε στη λίμνη χωρίς να κόψει εισιτήριο.

Τότε ο κ. Πάγκαλος, φανερά ενοχλημένος, ζήτησε τη σύλληψη της επισκέπτριας, κινητοποιώντας ακόμη και τον υποδιευθυντή του αστυνομικού τμήματος της περιοχής.

Αφού λοιπόν πλήρωσε το εισιτήριο, κατευθύνθηκε προς τις ξαπλώστρες της λίμνης.

Τη στιγμή που ο κ. Πάγκαλος έβγαζε το μπουρνούζι του και ετοιμαζόταν να κολυμπήσει, κάποιος φώναξε δυνατά: «Σήκω και φύγε από εδώ ρε, η λίμνη δεν είναι για ιπποπόταμους!».

Ξαφνιασμένος γύρισε και είδε έναν καλογυμνασμένο άνδρα να τον κοιτάζει με άγριες διαθέσεις.«Έμενα είπες ιπποπόταμο;», τον ρώτησε ο κ. Πάγκαλος… «Ναι ρε, εσένα είπα, να σηκωθείς να φύγεις από εδώ. Τ 'ακούς;».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν έδωσε έκταση στο θέμα και προτίμησε να μαζέψει τα πράγματά του και να αποχωρήσει, αφού ο άγνωστος κύριος κατάφερε αν μη τι άλλο να «χαλάσει» τη διάθεση και το μπάνιο.
Απ' ότι φαίνεται ορισμένοι πολιτικοί δεν θα μπορούν πλέον να πάνε ούτε στο περίπτερο για τσιγάρα...   newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου