ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Όργια στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ – Έφτιαξαν σάουνες ενώ έχουν απλήρωτους εργαζόμενους


Απίστευτες καταγγελίες έχουν στα χέρια τους, αφού τις έχουν ακούσει πρώτα με τα αφτιά τους...
μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ για την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα. 

Από τη μία το τέλος εποχής, από την άλλη η χρεοκοπία και τα στόματα άνοιξαν. Κατηγορίες για διπλοθεσίες, αργομισθίες, έξοδα κίνησης χλιδής, υπέρογκους μισθούς, καρέκλες 700 ευρώ, γυμναστήριο με δύο σάουνες και ποδήλατα αξίας 14.000 ευρώ, σε ένα κόμμα που αδυνατεί να πληρώσει τους μισθούς των εργαζομένων του, οι οποίοι τριπλασιάστηκαν τα τελευταία χρόνια. 

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” οι εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ είναι απλήρωτοι εδώ

και μήνες ενώ στο ΠΑΣΟΚ τα λεφτά πάνε κι έρχονται για...πολυτέλειες και ότι άλλο φανταστείτε. 

Εργαζόμενοι πλησιάζουν πλέον τα στελέχη και προχωρούν σε… ανατριχιαστικές περιγραφές και λεπτομέρειες για το τι έγινε τα τελευταία χρόνια στην Ιπποκράτους. Σημεία και τέρατα, που μόνο το άνοιγμα των βιβλίων του ΠΑΣΟΚ μπορεί να αποδείξει αν πρόκειται για μυθοπλασίες και υπερβολές πληγωμένων ανθρώπων, αφηγήσεις σκοπιμότητας ή γυμνή αλήθεια. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη αλήθειες και ψέματα για τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και κορυφαίο παπανδρεϊκό στέλεχος άφησε αιχμές κατά του υπεύθυνου Μηχανοργάνωσης, λέγοντας πως έδινε το Μητρώο σε πιτσαρίες και σουβλατζίδικα για να μοιράζουν φυλλάδια! 

Θ.Κ. και Α.Κ. είναι δύο «εμβληματικές» φυσιογνωμίες για τους απλήρωτους εργαζομένους του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι καταγγέλλουν πως χειρίστηκαν μεγάλο ποσά και με διόλου ευκαταφρόνητες πάγιες αποδοχές. 



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου