ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοίνωση πυρήνα Κορίνθου για τα επεισόδια με λαθρομετανάστες στον σταθμό του ΟΣΕ.

Τα γεγονότα έχουν ως εξής. 
Τα εγκαταλελειμμένα βαγόνια του ΟΣΕ στην Κόρινθο έχουν γίνει άντρο αλλοδαπών κακοποιών, για επιθέσεις, κλοπές κτλ. Η κλοπή μιας ταμειακής μηχανής και χρημάτων από τους εν λόγω λαθρομετανάστες έφερε στο αμήν το θύμα, που πήγε να πάρει πίσω την ιδιοκτησία του, με αποτέλεσμα οι αλλοδαποί να του επιτεθούν εκ νέου.  
Η Αστυνομία, δεν τους παρέχει μόνο στέγη, αφού με την ανοχή της έχουν κάνει κατάληψη στα βαγόνια, αλλά αντί να ενεργήσει, ώστε να επιστραφούν τα κλεμμένα και να τιμωρηθούν οι δράστες, άφησε υπόνοιες για δήθεν επίθεση με αυτοκίνητο εναντίον των λαθρομεταναστών.  
Αυτή η πολιτική συγκάλυψης της εγκληματικότητας των αλλοδαπών είναι άλλη μία απόδειξη της τακτικής που ακολουθεί το σάπιο πολιτικό σύστημα της χώρας μας, αφού δεν επιβάλλει καμία τιμωρία στους εγκληματίες, και αφήνει στο έλεος τους τους Έλληνες.
Τελικά οι νοσοκομειακοί γιατροί πιστοποίησαν ότι ο μαροκινός δεν φέρει τραύματα επίθεσης. Παρ’ όλα αυτά οι αντιρατσιστές χρησιμοποιούν το έγγραφο του νοσοκομείου, φωτογραφίζοντας τα στοιχεία των γιατρών, και αναφέρουν ότι έχουν στην κατοχή τους τα στοιχεία του γιατρού, αφήνοντας αιχμές για την ασφάλεια του.

Το θέατρο του παραλόγου: οι λαθρομετανάστες όχι μόνο δεν απελαύνονται, αλλά κάνουν κατάληψη σε βαγόνια του ΟΣΕ, και από εκεί επιτίθενται σε Έλληνες και αναπτύσσουν εγκληματική δραστηριότητα. Η Αστυνομία δεν τους διώχνει από την αυθαίρετη κατάληψη των εγκαταλελειμμένων βαγονιών, δεν τους συλλαμβάνει-απελαύνει και δεν βοηθάει στην επιστροφή των κλοπιμαίων. Τα θύματα εξοργισμένα από την κλοπή των κόπων του μόχθου τους, πηγαίνουν οι ίδιοι να πάρουν την ιδιοκτησία τους πίσω, και βρίσκονται να κατηγορούνται για εγκληματική ενέργεια ή ρατσιστικές τάσεις, ενώ αυτοί είναι τα θύματα, αφού αυτούς έκλεψαν και σε αυτούς ασκήθηκε ακόμη και ψυχολογική βία με το σοκ της επίθεσης.
Ο λαθρομετανάστης χαίρει της νοσοκομειακής περίθαλψης και αντιρατσιστικές οργανώσεις χρησιμοποιούν το δημόσιο έγγραφο του νοσοκομείου στο οποίο αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία του γιατρού, ο οποίος βρίσκεται εκτεθειμένος στα μέλη της εν λόγω οργάνωσης, που δηλώνουν δημοσίως ότι κατέχουν τα προσωπικά του στοιχεία.
Το “κερασάκι στην τούρτα” είναι ότι φυσικά δεν ξέχασαν να “κολλήσουν” και κάπου την Χρυσή Αυγή, προσπαθώντας να συνδυάσουν την ενημερωτική Δράση του πυρήνα Κορίνθου στην Νεμέα με το συμβάν, δύο πράγματα που φυσικά δεν συνδέονται και δεν έχουν κανένα κοινό σημείο αναφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου