ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Λίστα με 60 εφοριακούς που εμπλέκονται σε υποθέσεις παράνομης επιστροφής ΦΠΑ φέρονται να έχουν στα χέρια τους οι οικονομικοί επιθεωρητές αλλά και εισαγγελείς της Θεσσαλονίκης.

Μέσα από τη φυλακή, ο φοροτεχνικός Ν. Κασιμάτης μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για το κύκλωμα και για την απάτη δισεκατομμυρίων που στήθηκε σε βάρος του Δημοσίου.

"Όλοι έκλεβαν. Απ΄ την πίτα έπαιρναν όλοι. Ο καθένας είχε το ρόλο του. Εγώ λόγου χάρη, συμμετείχα στο θέμα των φορολογικών ελέγχων" είπε..
Το κλέψιμο βέβαια συνεχίζεται, επιβάλλεται στους εφοριακούς που ανήκουν στο παρακράτος να κλέβουν ασύστολα και χωρίς φόβο να συλληφθούν.

Είναι αυτά τα καθάρματα που τα βάζουν στην πρώτη γραμμή για την αφαίμαξη του λαού, είναι αυτοί οι ηθικοί αυτουργοί δεκάδων αυτοκτονιών  συμπολιτών μας, είναι αυτοί οι οποίοι και το μισθό να τους έκοβαν θα συνέχιζαν την σπάταλη ζωή τους με τα κλεμμένα χρήματα των φτωχών, είναι αυτοί οι οποίοι θα ανταποκριθούν με περίσσιο ζήλο στις απαιτήσεις των ξένων δανειστών για να μαζέψουν τα ρέστα από τον Ελληνικό λαό.
Εφοριακοί, καθάρματα καθ επάγγελμα, τσογλάνια σπάνιας μορφής όλοι τους.Στη φυλακή θα κλείσουν πέντε έξι ηλίθιους για λίγο, οι οποίοι μετά τη σύντομη παραμονή τους θα αποζημιωθούν από το σύστημα.
Απλό παράδειγμα, καμία εταιρία εβραϊκών συμφερόντων δεν πληρώνει φόρους στην Ελλάδα, η γερμανική εταιρία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος δεν πληρώνει φόρους, τα καρφούρ το ίδιο, και χίλιες δύο ακόμα, είδατε ποτέ κάποιο από τα πουτανογεννήματα να διαμαρτυρηθεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου