ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ? ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΑΝΑΒΟΛΗ?


Τώρα το αν και πόσο ευσταθούν αυτές οι αποκαλύψεις....καλό θα είναι πρώτα να ακούσουμε και την απάντηση από την πλευρά του βουλευτή....του ΛΑΟΣ.
Αντιγράφω από το
 http://hellas-orthodoxy.blogspot.com..

Απίστευτη ξεφτίλα για τους "υπερπατριώτες" του Λάος!

Η αποκάλυψη από την "Δημοκρατία" (διαβάστε το παραπάνω άρθρο) επιβεβαιώνει απόλυτα αυτό που φωνάζουμε εδώ και καιρό για τον ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟ Βουλευτή Λάος Κ. Αιβαλιώτη, που απέφευγε επί χρόνια να υπηρετήσει στις Ένοπλες Δυνάμεις προσκομίζοντας ΠΛΑΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ!

Σήμερα, αποδείχθηκε ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ στην υπόθεση, με τον Αιβαλιώτη να βαρύνεται με   αδικήματα:- Της άρνησης στράτευσης στον προκαθορισμένο χρόνο.- Της απάτης σε βάρος του Ελληνικού Κράτους ΜΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!Τι έχει να πει για τα παραπάνω ο λαλίστατος Καρατζαφέρης, οι "υπερπατριώτες" βουλευτάδες του και οι οπαδοί τους;Σε κάθε άλλη ευνομούμενη χώρα του πλανήτη, ο ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΣ Αιβαλιώτης θα είχε να αντιμετωπίσει ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!
Η "ελληνική δικαιοσύνη" θα πράξει τα δέοντα ή θα το κουκουλώσει κι αυτό, όπως τόσα άλλα σκάνδαλα;
Περιμένουμε!
Υ.Γ. Για την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ στο κόμμα των "υπερελλήνων" να υπάρχουν ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο από αυτά που λέμε εδώ και χρόνια, για να μας καθυβρίζουν τα ελεεινά κομματόσκυλα του Λάος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου