ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Οι υπογραφές ξεπουλήματος είναι αποδοχή εθνικού εγκλήματος


Δεν αναγνωρίζουμε τις υπογραφές και τις συμφωνίες της δοτής κυβέρνησης Παπαδήμου και των συνεργατών – συγκυβερνώντων – συνενόχων της, αλλά ούτε επικροτούμε την γενικότερη ομερτά που ακολουθεί το παρόν πολιτικό σύστημα που κατοικοεδρεύει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.


Με τις υπογραφές τους, με την συναίνεσή τους, στο ξεπούλημα της πατρίδας μας, οι σημερινοί βουλευτές, υπουργοί, οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων και φυσικά ο τραπεζίτης πρωθυπουργός, υπογράφουν την συνενοχή τους στο ολοκληρωτικό ξεπούλημα της χώρας, με αντάλλαγμα την δική τους σωτηρία.


Οι υπογραφές δοσίλογων πολιτικών, οι συμφωνίες μίας κυβέρνησης που δεν εκπροσωπεί τους Έλληνες, η συμμετοχή πολιτικών κομμάτων που εκφράζουν την μειοψηφία των Ελλήνων πολιτών και έχουν προ καιρού χάσει την δεδηλωμένη από την Ελληνική κοινωνία, λειτουργούν ως γελοίο άλλοθι της υπακοής και της αρνησιπατρίας των πολιτικών ξόανων που κρύβονται μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και που παραβιάζουν ή ενσυνείδητα βιάζουν κατά συρροή το Ελληνικό Σύνταγμα, καταπατούν τα πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών και έχουν μετατραπεί σε δούλους των ξένων τραπεζών εν ονόματι του χειρότερου ψεύδους: της διάσωσης της χώρας.

Η Νέα Ελλάδα δηλώνει πως δεν αναγνωρίζει και ούτε πρόκειται να αναγνωρίσει καμία υπογραφή όλων αυτών που φέρουν την κύρια ευθύνη της κρίσης που βιώνουμε. Οι υπογραφές αυτές είναι υπογραφές αποδοχής ενοχής και προδοσίας. Και ως τέτοιες θα εκληφθούν όταν η Δημοκρατία επιστρέψει στην Ελλάδα. Και η Δημοκρατία θα επιστρέψει, με την θέληση και τον αγώνα των πολιτών, για να τιμωρήσει τους διώκτες της.

Όλοι οι μετέχοντες του ξεπουλήματος θα πρέπει να γνωρίζουν πως θα βρεθούν σε ειδικά λαϊκά δικαστήρια και θα βιώσουν την σκληρότητα του νόμου που μέχρι σήμερα περιγελούν.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου