ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



Το ιστολόγιο ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ απευθύνει την παρακάτω ανοιχτή επιστολή στο σύνολο της Ιεραρχίας με τον δέοντα σεβασμό, αλλά και την απαραίτητη έκκληση για εγρήγορση:

Σεβασμιώτατοι Αρχιερείς,

Με την ανοικτή αυτή επιστολή μας, επιθυμούμε να θέσουμε υπ' όψιν σας κάποιες σκέψεις και προβληματισμούς που άπτονται της παρούσης συγκυρίας και μεταφέρουν την αγωνία πολλών Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών για το παρόν και το μέλλον του Γένους μας.

Χωρίς ωραιοποιήσεις και κολακείες, θα επιχειρήσουμε να πούμε κάποια πράγματα με το όνομά τους και θα σας ζητήσουμε να λάβετε σαφή και ξεκάθαρη θέση, διότι οι καιροί που διάγουμε δεν επιτρέπουν πλέον εφησυχασμούς και στρουθοκαμηλισμούς.

Σεβασμιώτατοι Αρχιερείς, το Ελληνικόν Έθνος, το Γένος των Ορθοδόξων Ελλήνων Χριστιανών, ο φυσικός κληρονόμος της Αρχαίας Ελλάδος και του χιλιοχρόνου ενδόξου Ελληνορθοδόξου Βυζαντίου, κινδυνεύει πλέον άμεσα με πλήρη εξαφάνιση από το πρόσωπο της Γης !

Ακούγεται ίσως βαριά η παραπάνω έκφραση, αλλά δυστυχώς είναι η ωμή πραγματικότητα. Χωρίς ωραιοποιήσεις, χωρίς στρουθοκαμηλισμούς.

Με την υπογεννητικότητα, τις αμβλώσεις, τα διαζύγια, την ανεξέλεγκτη εισβολή αλλοφύλων και αλλοθρήσκων λαθρομεταναστών και με την προβολή του κιναιδισμού και πάσης φύσεως διαστροφών από την τηλεόραση στην Ελληνική νεολαία, είναι μαθηματικώς βέβαιον ότι σε 15 - 20 χρόνια ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ !

Η οικονομική εξαθλίωση και η υποδούλωση της Πατρίδος μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο - που ασφαλώς γνωρίζετε ότι είναι όργανο του διεθνούς τοκογλυφικού Σιωνισμού - είναι το επακόλουθο της ηθικοπνευματικής και ιδεολογικής σήψης στην οποία βύθισαν το Γένος μας οι πολιτικές και ακαδημα'ι'κές "ελίτ" κατά τις τελευταίες δεκαετίες.

Ιδού λοιπόν τώρα μπροστά μας τα αποτελέσματα τεσσάρων δεκαετιών αφελληνισμού και αποχριστιανοποίησης της παιδείας μας και της κοινωνικής μας ζωής : πλήρης διάλυση των πάντων,
απώλεια - και τυπικά πλέον, με υπογραφές - της εθνικής μας κυριαρχίας, και ορατό το φάσμα της ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΣ του Ελληνισμού !

Αυτή είναι η κατάσταση, Σεβασμιώτατοι Αρχιερείς, και πρέπει να υπάρξει άμεση αντίδραση !

Δυστυχώς θα γίνουμε στο σημείο αυτό δυσάρεστοι, και θα πούμε ότι - πλην ελαχίστων εξαιρέσεων - η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος ΔΕΝ στέκεται στο ύψος των περιστάσεων !

Απονευρωμένη ιδεολογικά η Ιεραρχία μας από την συνεχή προπαγάνδα των ανθελληνικών ΜΜΕ που ζητούν συνεχώς να "μην ανακατεύεται η Εκκλησία στην πολιτική", αφήνει την κατάσταση να εξελίσσεται χωρίς να παρεμβαίνει ουσιαστικά για να σώσει το Έθνος από την καταστροφή.

Όταν οι πάτρωνες των ΜΜΕ ζητούν από την Εκκλησία να μην κάνει "πολιτική", εννοούν την ΦΙΜΩΣΗ της Ιεραρχίας. Να μην έχει λόγο η Εκκλησία στα Εθνικά και κοινωνικά ζητήματα. Να συνεχίζουν οι διεφθαρμένοι και ξεπουλημένοι πολιτικοί την καταστροφή της Πατρίδας.

Ωσάν ο ρόλος της Εκκλησίας να είναι αποκλειστικώς η τέλεση γάμων και βαπτίσεων !

Ωσάν ο ρόλος της Εκκλησίας να είναι αποκλειστικώς η ελεημοσύνη, και το πρόβλημα να είναι το πόσα συσσίτια και το πόσες μερίδες φαγητού θα μοιράσει στους απόρους !

Η ελεημοσύνη είναι βεβαίως μέρος της αποστολής του κάθε Χριστιανού, αλλά ο ρόλος της Εκκλησίας δεν είναι μόνον η ελεημοσύνη !

Ελεημοσύνες κάνουν και οι ροταριανοί μασώνοι. Εις τι λοιπόν διαφέρουμε εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί από αυτούς ;; Άρα λοιπόν κάτι διαφορετικό πρέπει να εμπεριέχει η αποστολή της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας!

Δυστυχώς, οι θαρραλέες και Ελληνόψυχες φωνές μέσα στην Ιεραρχία μας είναι πλέον η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Έχουμε φτάσει στο σημείο να πανηγυρίζουμε όταν κάποιος Ιεράρχης διατυπώσει με παρρησία μια Εθνική και Ορθόδοξη άποψη. Εκεί καταντήσαμε !

Η Ορθόδοξη Παράδοση χτίστηκε με τον ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ και ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΟ λόγο των Πατέρων εναντίον των αδικιών και των αυθαιρεσιών της κοσμικής εξουσίας.

Ο ρόλος των Ορθοδόξων Ιεραρχών είναι να σταθούν δίπλα στον λαό - που είναι το ΣΩΜΑ της Εκκλησίας - για να σωθεί το Έθνος και να φτιάξουμε μια κοινωνία όπου ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ η ελεημοσύνη !

Αρχιεπίσκοπε Ιερώνυμε και Σεβασμιώτατοι Ιεράρχες, εσείς ίσως θέλετε να τα έχετε καλά με όλους. Ξεχνάτε όμως ότι οι Πατέρες και οι Άγιοι της Πίστης μας πέθαναν στα βασανιστήρια και στις εξορίες, ακριβώς διότι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ να τα έχουν καλά με όλους !

Σήμερα κυβερνά την Πατρίδα μας μια δοτή κυβέρνηση - μαριονέτα των διεθνών Σιωνιστών τοκογλύφων της λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Η Ελλάδα μας μετατρέπεται μπροστά στα μάτια μας σε ισλαμική χώρα. Σύντομα θα ακούγεται η φωνή του μουεζίνη από το τέμενος στον Βοτανικό.

Ζούμε υπό ΚΑΤΟΧΗ και το Γένος ΧΑΝΕΤΑΙ, Σεβασμιώτατοι Αρχιερείς !

Αφήστε λοιπόν τις ενδοσκοπήσεις, βγείτε μπροστά και ΞΕΣΗΚΩΣΤΕ τον λαό για να σωθούν ΕΛΛΑΔΑ και ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !

Πείτε επιτέλους την ΑΛΗΘΕΙΑ ! Κατακεραυνώστε τους εθνοπροδότες !

Αυτό ζητάει ο λαός από εσάς αυτή την κρίσιμη ώρα, και όχι μόνο ελεημοσύνες ! Όχι να γίνεστε διακοσμητικά στοιχεία της ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ κοσμικής εξουσίας !

Τι ακριβώς φοβάστε, Σεβασμιώτατοι ;;

Μήπως φοβάστε ότι το Κράτος θα δεσμεύσει την - ήδη δεσμευμένη έτσι κι αλλιώς - εκκλησιαστική περιουσία;;

Μήπως φοβάστε ότι θα διακόψουν την - ήδη πενιχρή - μισθοδοσία των κληρικών ;;

Μήπως φοβάστε ότι θα σας λοιδωρήσουν τα αντίχριστα και ανθελληνικά ΜΜΕ ;; Μα ήδη το κάνουν έτσι κι αλλιώς !

Μήπως φοβάστε ότι θα σας φυλακίσουν, όπως τον ηγούμενο Εφραίμ ;; Μα για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, η φυλάκιση είναι το λιγότερο που μπορεί να πάθει κανείς !

Θυμηθείτε, ότι η Ορθοδοξία δεν ανέδειξε μόνο πράους Αγίους και θεοφόρους διανοουμένους Πατέρες, αλλά και ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ !

Η πολεμική ιαχή του Σαμουήλ στο Κούγκι και του Παπαφλέσσα στο Μανιάκι αντηχεί στο πέρασμα του χρόνου και μας καλεί σε νέα ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ !

Πολεμιστές χρειάζεται η Ελληνορθοδοξία επειγόντως σήμερα, κι εσείς πρέπει να μπείτε μπροστά !

Είστε οι εκπρόσωποι και κληρονόμοι μιας παραδόσεως 2000 ετών γεμάτης Ήρωες και Μάρτυρες. Τιμήστε την λοιπόν και ξεσηκώστε τον λαό, για να σωθεί το Γένος !

Σταθείτε δίπλα στον λαό και γκρεμίστε την δικτατορία των διεφθαρμένων !

Εμείς οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί δεν αρκεί να λέμε απλώς την λέξη "πιστεύω". Έρχονται στιγμές που πρέπει να ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ γι' αυτό που πιστεύουμε.

Η στιγμή αυτή είναι ΤΩΡΑ, Σεβασμιώτατοι Αρχιερείς !

Ή θα γίνετε μέρος της λύσης, ή θα μείνετε μέρος του προβλήματος.

Μέση λύση, εδώ που φτάσαμε, δεν υπάρχει !

Ή με την ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ή με την λέσχη Μπίλντερμπεργκ !

Φωνή λαού, οργή Θεού !

ΣΩΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΝ ΣΟΥ, ΝΙΚΑΣ ΤΟΙΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣΙ ΚΑΤΑ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΔΩΡΟΥΜΕΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου