ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Ὀμπάμα: Ὁ Ἄσαντ προστάτευσε τοὺς χριστιανοὺς τῆς Συρίας!!!


«…Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ομολόγησε ενώπιον των εκκλησιαστικών αρχών :
«Γνωρίζουμε ότι ο Πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσαντ προστάτευσε τους χριστιανούς στην Συρία»…»

Ὀμπάμα Ὁ Ἄσαντ προστάτευσε τοὺς χριστιανοὺς τῆς Συρίας!!!

Ομπάμα: Ο Άσαντ προστάτεψε τους χριστιανούς στην Συρία


Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, σε συνάντησή του με Ορθόδοξους Επισκόπους στον Λευκό Οίκο, παραδέχθηκε ότι «ο Μπασάρ αλ Άσαντ προστάτεψε τους Χριστιανούς», αφήνοντας άφωνους τους ηγέτες της μεσανατολίτικης Ορθοδοξίας, οι οποίοι εξέφρασαν την απορία: γιατί οι ΗΠΑ εξόπλισαν και χρηματοδότησαν τους ισλαμιστές σφαγείς των χριστιανών και ειδικότερα των ορθοδόξων.
Ο Ομπάμα σύμφωνα με την εφημερίδα al-akhbar συναντήθηκε για 35 λεπτά με
τους Επισκόπους, οι οποίοι του παρουσίασαν έγγραφα με τα οποία εξέθεσαν την θλιβερή κατάσταση των χριστιανών στην Μέση Ανατολή, τις απειλές και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, εξαιτίας του ISIL που χρηματοδοτήθηκε από τις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια.
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ομολόγησε ενώπιον των εκκλησιαστικών αρχών : «Γνωρίζουμε ότι ο Πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσαντ προστάτευσε τους χριστιανούς στην Συρία».
Μάλιστα ο Μ.Ομπάμα χρησιμοποίησε τον όρο «η συριακή κυβέρνηση» αντί τον συνήθη χαρακτηρισμό που χρησιμοποιούν οι αξιωματούχοι των ΗΠΑ «καθεστώς». Ένας από τους Επισκόπους του απευθύνθηκε λέγοντας: «άρα πρέπει να σταματήσετε να μιλάτε για μετριοπαθή συριακή Αντιπολίτευση».
Ωστόσο, ο Ομπάμα φέρεται να μην απήντησε και μίλησε για τους σχεδιαζομένους αεροπορικούς βομβαρδισμούς στην Συρία, λέγοντας ότι «θα διευκολύνουν τις πολιτικές διαδικασίες».
 πηγή
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου