ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

65... λίστες Λαγκάρντ αραχνιάζουν στο ΣΔΟΕ

Κάνουν φοροεπιδρομές σε μισθούς και συντάξεις, βάζουν χαράτσια ακόμα και στην Υγεία και την ίδια ώρα «ξεχνάνε» να ψάξουν τους μεγάλους φοροφυγάδες και τους… ξεπλυματίες μαύρου χρήματος, αν και έχουν στα χέρια τους όλα τα στοιχεία. 

Εξήντα πέντε CD, στα οποία περιλαμβάνονται τα στοιχεία όλων όσοι φοροδιέφυγαν ή και ξέπλυναν μαύρο χρήμα σε βάθος δωδεκαετίας (από το 2000 ώς το 2012), «αραχνιάζουν» στα ντουλάπια του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) εδώ και ενάμιση χρόνο, όπως αποκαλύπτει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών. Στα CD περιλαμβάνονται πρωτοκλασάτα ονόματα του πολιτικού, εκδοτικού και οικονομικού κατεστημένου της χώρας.

Το υλικό-βόμβα, από την επεξεργασία του οποίου (διασταύρωση των ηλεκτρονικών αρχείων) θα μπορούσε ακόμα και να λυθεί το οικονομικό πρόβλημα της χώρας, ανακάλυψαν… τυχαία πριν από περίπου ένα μήνα οι εισαγγελείς του οικονομικού εγκλήματος, Παναγιώτης Αθανασίου και Γαληνός Μπρης, που κανείς δεν είχε φροντίσει να τους ενημερώσει για την παραγγελία του προκατόχου τους Γρηγόρη Πεπόνη, βάσει της οποίας απεστάλησαν τμηματικά στο ΣΔΟΕ από τις τράπεζες τα εν λόγω ηλεκτρονικά αρχεία.


Πηγή: http://www.logiosermis.net/2014/01/65.html#ixzz2pnMd5QIp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου