ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ... ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ; Δεν φθάνει ανθρώπινος νούς: Ουκρανοί με συνεργούς δυτικούς γιατρούς έσφαζαν ρωσόφωνους για να πουλήσουν όργανα τους


Δεν φθάνει ανθρώπινος νους σε αυτά που συνέβησαν και αποκαλύτπονται στη νοτιοανατολική Ουκρανία. Οι λεπτομέρειες της φρικιαστικής δράσης του κυκλώματος που διοικούνταν από πολιτικούς της νεοναζιστικής κυβέρνησης του Κιέβου, με πρωτεργάτη τον πρώην βουλευτή και συνήγορο υπεράσπισης της Γιούλιας Τιμοσένκο, Σεργκέι Βλασένκο που εμπορεύονταν τα ανθρώπινα όργανα των τραυματιών και νεκρών ρωσόφωνων στη νοτιοανατολική Ουκρανία προκαλούν ανατριχίλα.
Αποδεικνύεται πώς το κύκλωμα δρούσε παράλληλα με τις επιδρομές που έκανε ο Ουκρανικός Στρατός σε περιοχές όπως το Ντόνετσκ, το Σλαβιάνσκ και το Λούγκανσκ. Αμέσως μετά τους βομβαρδισμούς ή τις «αντιτρομοκρατικές αποστολές», όπως τις ονόμασαν οι σφαγείς του Κιέβου, στήνονταν μία επιχείρηση είτε στα πεδία των μαχών είτε στα νοσοκομεία.
Συλλέγονταν νεκροί και τραυματίες ρωσόφωνοι από το πεδίο της μάχης και με το σύνθημα του διοικητή του Τάγματος της Ουκρανικής Εθνοφρουράς του Ντόνετσκ, του επικεφαλής των νεοναζιστικών ταγμάτων Συμεών Σεμετσένκο οδηγούνταν στα χέρια γιατρών-σφαγέων, οι οποίοι με την καθοδήγηση και υπό τις εντολές της Ουκρανής γιατρού Όλγα Βέμπερ αφαιρούσαν ζωτικά όργανα.
Ακόμη και ελαφρά τραυματίες έμπαιναν στο χειρουργείο και αφού τους αφαιρούσαν τα όργανα για τα οποία είχαν… παραγγελίες τους άφηναν να πεθάνουν και τα πτώματα τους τα πετούσαν. Τα ανθρώπινα όργανα μεταφέρονταν με την ασφάλεια των ταγμάτων των νεοναζιστών σε ασφαλή σημεία και από εκεί προωθούνταν στη Γερμανία, όπου είχε τις απαραίτητες επαφές το κύκλωμα και η γιατρός Όλγα Βέμπερ.
Για κάθε όργανο υπήρχε συγκεκριμένη τιμή η οποία ωστόσο διαμορφώνονταν ανάλογα με την προσφορά και τη ζήτηση.
Απίστευτο. Αυτά τα ανθρωποειδή σκότωναν ανθρώπους για να εμπορευτούν τα όργανά τους και στη συνέχεια τα πετούσαν σε αυλάκια. Οι δυνάμεις της αυτοάμυνας του Ντόνετσκ είχε εντοπίσει κατά καιρούς δεκάδες ανθρώπινα πτώματα με τομές στο στήθος και την κοιλιακή χώρα, αλλά δεν μπορούσαν να καταλάβουν ή να αποδείξουν τις ακριβώς γινόταν.
Μέχρι που χάκερς έσπασαν τους κωδικούς του λογαριασμού του Σεργκέι Βλασένκο και αποκάλυψαν το ειδεχθές αυτό έγκλημα σε βάρος των ρωσόφωνων στη νοτιοανατολική Ουκρανία.
Τους έσφαζαν σαν τα σκυλιά για να πάρουν τα όργανα τους, αλλά η διεθνής κοινότητα δεν ήξερε και δεν ξέρει τίποτα. Συνεχίζει να υποστηρίζει την νεοναζιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας που βομβαρδίζει και σκοτώνει αμάχους και μεταξύ αυτών και η ελληνικά κυβέρνηση.
Δείτε στοιχεία που σοκάρουν:
Ο διάλογος της εγκληματικής οργάνωσης των τριών. Του  Σεργκέι Βλασένκο, του Συμεών Σεμετσένκο και της Όλγα Βέμπερ 
Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ

Φωτογραφίες από τα τάγματα που διευθύνει ο Σεμεσένκο και οι αναρτήσεις του σχετικά με το έγκλημα των ανθρώπινων οργάνων
hggjjjljvvh
οι περιπολίες των νεοναζιστικών παραστρατιωτικών ταγμάτων
hkhhkhhh
 
Ο πρώην βουλευτής και συνήγορος της Τιμοσένκο, Βλασένκο  
το high ζευγάρι σε παλαιότερη φωτογραφία
Η δήθεν πατριώτισσα Ουκρανή γιατρός της Γερμανίας που συνιστά το τρίτο πρόσωπο των επικεφαλής του κυκλώματος που έστησαν επιχείρηση “χονδρικής” εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων πάνω στα σπαρασσόμενα κορμιά και πτώματα του γενοκτονικού πολέμου στη νοτιοανατολική Ουκρανία.
kjjhhhh
1655495_626884037383267_1381477636_o

 
Oι χάκερς έσπασαν τους κωδικούς του λογαριασμού vk (ρωσικό fb) του δικηγόρου Σεργκέι Σλαβένκο, καθώς υπήρχαν σχετικές πληροφορίες από το Φλεβάρη και αποκάλυψαν τις συνομιλίες των τριών εμπλεκομένων στην ανταλλαγή προσωπικών μηνυμάτων.
Αποκαλύπτονται οι κυνικές λεπτομέρειες της αποστολής, των παραγγελιών, των ενδεικτικών τιμών αλλά και της ποιότητας των ζωτικών οργάνων. Καταγράφονται οδηγίες για το πως πρέπει να συλληθούν τα όργανα .
Προτείνεται η αφαίρεσή τους από ζώντες τραυματίες, συλληφθέντες ή “εξαφανισθέντες”  λόγω της μεγαλύτερης βιωσιμότητας του μοσχεύματος και της υψηλότερης ποιότητάς του και χρησιμοποιείται ορολογία και λεξιλόγιο επιχειρηματικής δραστηριότητας και συναλλαγής. 
Bέμπερ:
Εξακολουθείστε τον εφοδιασμό μας και εμείς θα συνεχίσουμε και τις πληρωμές και κάθε απαραίτητη υλικοτεχνική υποστήριξη για την εξόρυξη ….
Βέμπερ:
Η τελευταία παρτίδα ήταν πολύ καλή. Οι πελάτες έμειναν ευχαριστημένοι και έφεραν και καινούριους. Και αν κρίνω και από την επικαιρότητα των ειδήσεων, θα έχουμε και νέο εμπόρευμα…Κάνω λάθος; Ή υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η κατάσταση;
Βλασένκο:
Όχι βέβαια, η πολιτική των  δυτικών εταίρων είναι ακριβώς η δημιουργία των καλών συνθηκών που θα μας επιτρέψουν την καλή ποσότητα  και ποιότητα του   προιόντος. Αλλά και σε κάθε περίπτωση αλλαγής, το πρόγραμμα θα συνεχίσει…
Τα πρόσφατα αποσπάσματα που συμμετέχουν και οι 3 εγκληματίες:
Βέμπερ προς Βλασένκο:
“Σεργκέι, θα εξακολουθήσω να σου δίνω παραγγελία αλλά σε προειδοποιώ. Στο τελευταίο φορτίο τα προιόντα  ήταν πολύ χαμηλής ποιότητας και αρκετά κομμάτια πήγαν  στα απόβλητα. Γνωρίζεις πολύ καλά  ποιός είναι ο επιτρεπόμενος χρόνος! Ένας πελάτης ήταν δυστυχισμένος. Πρέπει άμεσα να τον αποκαταστήσετε”.
Βλασένκο:
 -Αχ δεν είσαι εδώ για να δείς τι γίνεται… oι συνθήκες είναι όλο και πιο δύσκολες στο πεδίο . Έχουμε  εσωτερικές διχόνοιες. Υπάρχουν κάποιοι που σφετερίζονται το υλικό για δικό τους λογαριασμό.. Ενώ πάλι από εμάς ζητείται η διακριτικότητα για την ασφάλεια….
Βεμπέρ επανέρχεται:
-Ακούστε , για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα των ελαττωματικών προιόντων, ας αρχίσουμε να δουλεύουμε όπως πριν. Να γίνεται η “αποσυρναμολόγηση” όσο είναι ακόμη ζωντανοί . Όσο απελπιστική και αν είναι η κατάσταση, εμείς μπορούμε να έχουμε μια καλή προσβασιμότητα. Γνωρίζω ότι αυτές οι συνθήκες για εσάς είναι χειρότερες αλλά…”
Ο Βλασένκο αντιδρά σε αυτόν τον όρο λόγω ρητής απαγόρευσης του επικεφαλή των ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών Βαλεντίνου Ναλιαβατσένκο. «Αυτό είναι εκτός συζήτησης, μου το επεσήμανε ο Ναλιαβατσένκο στην τελευταία μας συνομιλία! Ύστερα, ο κίνδυνος διαρροής είναι ακόμα μεγαλύτερος διότι δημιουργεί επιπλέον ερωτηματικά στο τοπικό  προσωπικό   και δεν θέλω με τίποτα να τον ενημερώσουν.
Βέμπερ προς “προμηθευτή” Σεμεσένκο:
-Τότε ψάξτε  για περισσότερα κομμάτια, ώστε να έχετε τη δυνατότητα  να επιλέξετε το καλύτερο
Σεμεσένκο:
- Το  υλικό μας είναι μετρημένο, το ξέρεις ότι δύσκολα αφαιρείται. Υπόσχομαι θα προσπαθήσω…
Βλασένκο:
Προχωρείστε σε νέα “κατάσχεση”.
Βεμπέρ προς Σεμεσένκο:
Απ’ ότι μαθαίνω έχετε όλο και περισσότερες συλλήψεις, αλλά και εξαφανισμένους έτσι δεν είναι;
Σεμεσένκο:
Τις ίδιες πηγές άντλησης έχουμε, απλά πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά, κανείς δεν θα μου αρνηθεί.
Σλαβένκο προς  Σεμεσένκο :
Σε προστάζω να δώσεις ό,τι έχεις. Πρέπει να αποσυρθεί αυτή η παρτίδα, πρέπει τα προιόντα να είναι νέας τεχνολογίας.  Είχαμε μεγάλα προβλήματα με την τελευταία παρτίδα! Τα προϊόντα ήταν  πολύ χαμηλής ποιότητας και οι πελάτες μας είναι δυσαρεστημένοι! Ό,τι κάνετε να το κάνετε γρήγορα! Χρειάζεται επιτάχυνση στη δουλειά. Αν ξεπερνάμε τις 14 ώρες από την στιγμή της αποσυναρμολόγησης των ανταλλακτικών , λαμβάνουμε  μόνο το 30% της συμφωνηθείσας τιμής! Μήπως δεν έχετε  τον κατάλληλο εξοπλισμό; “
Σεμεσένκο:
Όλα αυτά τα έχω υπόψιν μου Σεργιόζα. Προσπαθήσαμε …αλλά έχουμε και εμείς απώλειες. Την τελευταία φορά χάσαμε 20 παιδιά…
Βλασένκο:
Eργασία, εργασία, εργασία. Μετά καλή χρήση της τεχνολογίας για απομάκρυνση…Πλαισιώστε σωστά την επιχείρηση. Διαφορετικά θα το κάνω μόνος μου…
Βέμπερ:
17 από καρδιά,  5 από πνευμόνι, 15 από συκώτι, 30 από πάγκρεας, 50 από νεφρά .
Οι παραγγελίες αυξάνονται, έχεις αρκετούς ανθρώπους;
Θα δουλέψουμε με τους διαθέσιμους πόρους.

нацгвардии под Славянском

 
Τον Μάιο, οι δυνάμεις αυτοάμυνας του Σλαβιάνσκ, κατά τη διάρκεια μιας νυκτερινής περιπολίας στο λόφο Καρατσούν, εντόπισε περίπου 180 πτώματα με τομές στην κοιλιακή χώρα και τα κοιλιακά σπλάχνα έκθετα.
Άλλα 300 άταφα πτώματα βρέθηκαν κοντά στο Κοιμητήριο της Αγίας Τριάδας επίσης με τις κοιλιές ανοικτές και χωρίς τα εσωτερικά όργανα.
Επίσης, στις αρχές Μαΐου, υπήρξαν αναφορές ότι στο Ντόνετσκ, εκτός από μισθοφόρους των ιδιωτικών στρατιωτικών εταιρειών, εμφανίστηκαν και ξένοι γιατροί με ειδικό εξοπλισμό για τη συγκομιδή των οργάνων από τους νεκρούς αλλά και  από τους σοβαρά τραυματισμένους στρατιώτες.
Στην ίδια περιοχή παρατηρήθηκε μεγάλη πομπή φορτηγών περισυνέλλεξης νεκρών αλλά και ασθενοφόρων που είχαν αριθμούς κυκλοφορίας του Κιέβου.
Οι φήμες στους ιατρικούς κύκλους της Γερμανίας οργιάζουν ότι η αγορά έχει κατακλυσθεί από “δωρεές οργάνων” από την Ουκρανία και ότι έχει μειωθεί το κόστος των μοσχευμάτων.
Την άνοιξη στις ευρωπαϊκές κλινικές υπήρχε μια τεράστια λίστα αναμονής για μεταμόσχευση νεφρού και η τιμή της συναλλαγής ήταν 96.000 δολάρια στη Γερμανία και 83.000 στο Ισραήλ. Τώρα η τιμή είναι περίπου  20.000 δολάρια.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου