ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

Αφρικανότουρκοι…στην Θράκη. Νέο κόλπο της Τουρκικής προπαγάνδας

Πάντα φυσικά με την ευγενή χορηγία του ελλαδίτικου παρακράτους, του ίδιου που έβαζε αξκούς σε θέση προσοχής, να δίνουν αναφορά στην Αφραλασαχαλαμαλεκουμ κάτι, όπως βλέπετε στην φωτογραφία που ακολουθεί απο την περιοχή της Θράκης.
afro-thumb-large
Ακόμα αναζητούμε τους υπερτιτανοτεράστιους αυτούς αξκούς, που ως πιστοί και φιλότιμοι στρατιώτες, δίναν αναφορά στην Αράβισα απο την Θεσσαλονίκη…Μιλάμε για αξ/κάρες…όχι ψέμματα.

(Τα αραβικά ονόματα δεν τα προφέρουμε καλά, ας μας συγχωρέσει η….πολιτική επιστημόνισα)
Σε σελίδα αγγλόφωνη του τουρκικού προπαγανδιστικού δίαυλου διαβάζουμε:

Ο 41 ετώνΟγκούν Σαμπρί, παραπονείται ότι συνελήφθη απο την Ελληνική Αστυνομία, διότι λόγω του χρώματός του, θεωρήθηκε παράνομος μετανάστης….(προφανώς τα φυλετικά γνωρίσματα, θα πρέπει να τα παραβλέπουμε….πχ αν έναν σχιστομάτη τον θεωρήσουμε κινέζο…αυτό δεν μετρά.)
20-45_3a-thumb-large
26 χιλιόμετρα απο την Ξάνθη στην δυτική Θράκη, βρίσκεται μια κοινότητα Αφροτούρκων….,η διαφορετικά Τούρκων με αφρικανικές ρίζες (είναι καταφανές ότι απευθύνονται είτε σε ηλίθιους, είτε σε μαστουρωμένους αντιρατσιστές) .
Ζώντας στην περιοχή απο την εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, οι κάτοικοι του χωριού ΑΒΑΤΟ,έχουν την ελληνική ιθαγένεια και μιλούν και τουρκικά και ελληνικά
Πιστεύεται ότι εγκατεστάθησαν εδώ, ως δούλοιπου ήρθαν απο το Σουδάν για να υπηρετήσουν τους τούρκους. Σταδιακά έγιναν ένα με τους κατοίκους. Λόγω της επιμειξίας με τους ντόπιους (τόσο ζώα ήταν οι ντόπιοι) , ο αριθμός τους σταδιακά άρχισε να μειώνεται, αλλά έχουν παραμείνει σε αρκετούς τα κυρίαρχα αφρικανικά χαρακτηριστικά…(τώρα είναι προφανώς ΟΚ να μιλάμε για κυρίαρχα φυλετικά χαρακτηριστικά, εφόσον εξαλείφουν τα ευρωπαικά….)  
politistikos-mosxoxoriou
Ουδείς πρόκειται να κάνει ρεπορτάζ για τους έλληνες κατοίκους της περιοχής…οι οποίοι φυσικά και δεν είναι αφρικανοί…..
Εις εξ αυτών , ο Χακικ Μεχμέτογλου, ο οποίος έχει τυπικό τουρκικό όνομα, είπε στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ (πάντα μπροστάρισα στους εθνικούς αγώνες…των άλλων, όχι των ελλήνων), ότι οι παππούδες του, ήρθαν σαν δούλοι στην Οθωμανική περίοδο. 
images
Πουθενά αλλού στην Θράκη δεν μπορείς να μας βρείς, παρα μόνον στο ΑΒΑΤΟ. παλαιότερα υπήρχαν μερικοί ακόμα και σε άλλα χωριά, τώρα έχουν μείνει μόνο τέσσερεις οικογένειες .
(Κακώς…να τους δώσουν επιδόματα και να φροντίσει και η εκκλησία να τους ενισχύσει να μην χαθεί η ράτσα και να πιάσουν και ρίζα) .  
Το χωριό ήταν η έδρα της διοίκησης για αυτό και μας είχαν εδώ τους μαύρους..
Άλλος κάτοικος λέει: Ο πατέρας μου ήταν αράπης….αλλά πολύ αράπης….
¨Η μητέρα μου ήταν απο τον Καύκασο…ο πατέρας απο το Σουδάν¨
«Είμαστε έλληνες μουσουλμάνοι….αφρικανικής καταγωγής»
(και εμείς έχουμε μια γάτα πόνυ,  με κουνελική καταγωγή και παππού χρυσόψαρο)
«Βασικά δεν έχουμε ποτέ συμφωνήσει για την καταγωγή μας»
«Η μαμά μου ήταν απο το Σουδάν και μιλούσε αραβικά»
Ο 41 ετών Ογκούν Σαμπρι ποτ έχει τουρκικό όνομα λέει: »3ΟΟ χρόνια πριν, ήρθαμε εδώ απο τα Άβδηρα »
«Όταν λέω ότι είμαι έλληνας, ο κόσμος με κοιτάζει με απορία και μου λέει να πάω να μάθω την ιστορία και να πάω απο κει που ήρθα»
Ο ερευνητής Prince Peter (1908–1980) , ήταν ο πρώτος που έκανε ανθρωπολογική μελέτη για τους ανθρώπους αυτούς. Παρόμοια κοινότητα, λέγεται ότι υπάρχει και στην Σμύρνη, ενώ πολλοί τουρκοκύπριοι, έλκουν την καταγωγή τους απο την Αφρική, απο όπου ήρθαν ως σκλάβοι…..
ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου