ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Ο «ΔΡ COPPER» ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΧ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 2008;

«Μήπως η τιμή του χαλκού προσπαθεί να μας πει κάτι; 
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
19 Μαρτίου 2014

Ο χαλκός μερικές φορές αναφέρεται ως "Δρ Χαλκός," επειδή το μέταλλο χρησιμοποιείται σε τόσες πολλές βιομηχανικές εφαρμογές και είναι απαραίτητος για πολλούς διαφορετικούς τομείς της οικονομίας. Αυτό κάνει συνήθως την τιμή του μια καλή ένδειξη για την κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας.

Παραδοσιακά, ο Dr. Copper υπήρξε μια πολύ ακριβή ένδειξη για το πού οδεύει η παγκόσμια οικονομία. Το 2008 η τιμή του χαλκού μειώθηκε από σχεδόν $ 4,00 σε κάτω από $ 1,50 σε μόλις λίγους μήνες. Και τώρα φαίνεται ότι ξεκινάει ακόμη μια μεγάλη πτώση της τιμής του χαλκού.
Κανείς δεν γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία κατά την οποία θα συμβεί το επόμενο χρηματιστηριακό κραχ. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο - αυτή η μαζική χρηματιστηριακή φούσκα θα σκάσει κάποια στιγμή, και όταν το κάνει η Αμερικανική οικονομία θα είναι πολύ λιγότερο προετοιμασμένη για να το χειριστεί απ ό, τι ήταν η τελευταία φορά.
Με βάση την έρευνα μου, είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι η επερχόμενη οικονομική κρίση θα είναι πολύ χειρότερη από ό, τι η τελευταία, και αυτά είναι πολύ άσχημα νέα για τις Ηνωμένες Πολιτείες ».
Μέχρι στιγμής φέτος, η τιμή του χαλκού έχει πέσει από το μέγιστο σημείο των 3,40 δολαρίων τον Ιανουάριο σε μια τιμή των 2,95 δολαρίων. Πολλοί αναλυτές προειδοποιούν ότι αυτή είναι μόνο η αρχή. Από μόνο του, αυτό θα πρέπει να είναι αρκετά ανησυχητικό για τους επενδυτές.
http://atheatignosi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου