ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Ο Κυριακίδης “λαδώνει” ΚΑΙ την δικαιοσύνη με τις πλάτες τραπεζιτών;


50 εκατομμύρια Ευρώ ισχυρίζεται ότι θα φέρει ο …ρεφλεξιολόγος, μέσω…Eurobank! Ο άνθρωπος που φυγαδεύθηκε μαζί με τον γιό του και την …δικηγόρο του από ισχυρότατο κύκλωμα, μαζί με πολλά εκατομμύρια όπως φαίνεται. Ουδείς όμως έχει ανοίξει τον φάκελο αυτής της σκοτεινής υπόθεσης τον καιρό του μνημονίου.
Μετά τους δημοσιογράφους και τους εκδότες. Ποιοί πολιτικοί και πολιτευτές “παίζουν” στο παιχνίδι;
Ο Προβόπουλος που δεν έβλεπε τα εκατομμύρια να έρχονται σε τσέπες δημοσιογράφων, μήπως
ξέρει που βρήκε τα λεφτά ο ρεφλεξιολόγος; Πούλησε βότανα στα κατεχόμενα;
Πόσα και ποιούς λάδωσε για να φύγει σαν κύριος; Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου θα παρέμβει για να βρει τυχόν ευθύνες λειτουργών της δικαιοσύνης;
Ο απατεώνας που έφυγε σαν κύριος, ισχυρίζεται ότι θα προσκομίσει εγγυητική επιστολή από την (ανακεφαλαιοποιημένη) Eurobank, ενώ ισχυρίζεται ότι τα δάνεια του τα έδωσε ο (επίσης ανακεφαλαιοποιημένος) …Σάλλας!
Η αποκάλυψη που κάνει σήμερα η εφημερίδα “Παραπολιτικά” θα πρέπει αν μη τι άλλο να σημάνει συναγερμό σε όσους θεσμούς έχουν απομείνει όρθιοι σε αυτή την χώρα.
Όχι τίποτε άλλο, αλλά πριν την Proton υπήρχε μία τράπεζα που λεγόταν Omega και στην οποία συμμετείχαν (σύμφωνα με δημοσιεύματα και αποκαλύψεις στον τύπο) βαρύγδουπα, πασοκικά ονόματα: Η Omega Bank που συστάθηκε το 2002 είχε ως πρόεδρο του Δ.Σ. τον Παν. Γεννηματά και στο δ.σ. της μετείχαν ακόμα ο Γ. Σορτίκος (διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος), ο πρόεδρος της ΩΜΕΓΑ ΑΧΕ Ηλ. Τσοτάκος, ο Χ. Καπόν (αντιδήμαρχος του Μπουτάρη), ο Αλ. Κατσιώτης, ο Δημ. Κλώνης, ο Δημ. Μαύρος, ο Ν. Μπακατσέλος (πεθερός του Ευάγγελου Βενιζέλου), ο Γ. Παπάζογλου, ο Ν. Παπανδρέου (αδελφός του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου) και ο Δ. Τζάνας.
Αλήθεια, έχει γίνει έρευνα από την δικαιοσύνη για το τι συμφωνίες είχε συνάψει εκείνο το επίμαχο ΔΣ; Γιατί εάν ισχύει αυτό που λέει ο Κυριακίδης, ότι δηλαδή πήρε τα δάνεια από τον Σάλλα, τι άλλα δάνεια είχαν συναφθεί από το επίμαχο ΔΣ; Μήπως πήγαν και αυτά άρον άρον στην Bad Bank;
Θα επανέλθουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου