ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ Reuters: Ετοίμαζαν γενική επίθεση οι ισλαμιστές


Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Reuters οι αντάρτες ετοιμάζονταν να εξαπολύσουν επιθέσεις για να καταλάβουν τα σημεία όπου θα εκδηλωνόταν επίθεση των Αμερικανών σε συνεργασία με τις αμερικανικές ειδικές δυνάμες που έχουν εισδύσει στην Συρία.
Το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο του FSA, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, είχε στείλει οδηγίες σε «επιλεγμένες ομάδες ανταρτών» (η διατύπωση αφορά την ανάγκη να υπογραμμιστεί ότι δεν συνεργάζονται με τους ισλαμιστές. που εν συνεχεία φυσικά θα τους σφάξουν όλους) ώστε να επιτεθούν αμέσως μετά και να αναλάβουν τον έλεγχο των σημείων που θα κτυπηθούν.
Σύμφωνα με ανάλυση του αμερικανικού STRATFOR, εάν οι αμερικανικές δυνάμεις κατόρθωναν να πλήξουν με επιτυχία την Αεροπορία και το Πυροβολικό του καθεστώτος Άσαντ.
Είναι γεγονός ότι οι αεροπορικές βάσεις της συριακής Αεροπορίας θα δοκιμαστούν σκληρά και ελάχιστα αεροπορικά μέσα θα επιβιώσουν, αλλά το πυροβολικό μπορεί να επιβιώσει σε μεγάλο ποσοστό.
Στην Γιουγκοσλαβία το 1999 οι απώλειες του Στρατού ήταν ελάχιστες, σε αντίθεση με τα αεροδρόμια και τις υποδομές που κτυπήθηκαν σκληρά.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου