ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Η απάντηση της Φωτεινής Πιπιλή στην επιστολή των κατοίκων και η ανταπάντηση…

Η απάντηση της κας Πιπιλή σχετικά με επιστολή Αθηναίων για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές:
Η επιθετικότητά σας δίνει από την αρχή το στίγμα ότι θεωρείτε τη δική σας μόνο άποψη τη μόνη αλήθεια. Στη Δημοκρατία που θέλω να ζω εγώ ο καθένας λέει με επιχειρήματα τις απόψεις του χωρίς να προσβάλλει, να υβρίζει και να απειλεί όπως κάνετε εσείς. Δεν με τρομάζει λοιπόν η απειλή σας ότι θα στείλετε “παντού” την ομιλία μου γιατί εκτός από τη δική σας άποψη ότι εγώ “δεν έχω κάνει τίποτα για το χωριό μου” υπάρχει και η αντίθετη


άποψη, μάλιστα δεκάδων χιλιάδων Αθηναίων οι οποίοι επιμένουν από το 19…86, παρακαλώ, έως και σήμερα να με στηρίζουν και να με ψηφίζουν. 20
χρόνια πρώτη σαρωτικά σε σταυρούς στον Δήμο Αθηναίων έως το 2004 μήπως λέει κάτι; Σε δύσκολες για τη Νέα Δημοκρατία εκλογές από το 2007 – 2012 δε λέει κάτι; Και αν λοιπόν μόνο εσείς αισθάνεστε πρωτευουσιάνοι για το γεγονός ότι στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αλλά και στις πρωτεύουσες του Ισλαμικού τόξου τα μαγαζιά ειδικά στις τουριστικές ευρύτατες περιοχές είναι ανοιχτά τις Κυριακές ή τις Παρασκευές ή τα Σάββατα έχετε να αντιτείνετε κάτι;Ε, λοιπόν, εγώ είμαι “χωριάτα” που ταξιδεύω πολύ, βλέπω, έχω επιχειρήματα και λέω ελεύθερα την άποψή μου. Και στο κάτω – κάτω της γραφής είμαι και καταναλώτρια και έχω δικαιώματα, για παράδειγμα να είναι τα καθαριστήρια ανοιχτά το Σάββατο, γιατί στο εμπόριο δεν λέτε “ο πελάτης έχει πάντα δίκιο”; Διαφορετικά να γίνουμε όλοι Δημόσιοι Υπάλληλοι και και τα μαγαζιά θα θεωρούν την ουσία του ελεύθερου εμπορίου τον ανταγωνισμό καταστροφή! Οι εποχές του Τσαουσέσκου έχουν παρέλθει. Ευχαριστώ πολύ, Φωτεινή Πιπιλή Βουλευτής Α’ Αθηνών Ν.Δ.

H απάντηση των Κατοίκων και Επαγγελματιών του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος
Οπως κάποιοι μας λένε Χρυσαυγίτες, επειδή δεν συμφωνούμε με τις ιδεοληψίες τους, έτσι τώρα αποκτήσαμε καινούρια ταμπέλα ως οπαδοί του Τσαουσέσκου, επειδή δεν συμφωνούμε με την κα Πιπιλή. Μήπως και η Ομοσπονδία Εμπόρων, που έβγαλε ολόκληρη ανακοίνωση, είναι και αυτοί οπαδοί του Τσαουσέσκου, κυρία μου; Και η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων που λέει όχι σε αυτό το μέτρο, οπαδοί του Τσαουσέσκου είναι και αυτοί; Πολλούς οπαδούς στην Ελλάδα απέκτησε ο Τσαουσέσκου μετά θάνατον, δεν βρίσκετε; Μας καλύπτουν τα επιχειρήματα των εμπόρων κυρία μου, αυτά της εποχής του “Τσαουσέσκου”.
Δικαιώματα δεν έχετε μόνο εσείς ως καταναλώτρια, έχουν και οι εργαζόμενοι, έχουν και οι μαγαζάτορες, οι οποίοι δεν χρειάζεται να εργάζονται ως δουλικά,για να ικανοποιούν κάποιοι τα σαβουροκαταναλωτικά τους ένστικτα. Δηλαδή τόσα χρόνια τί πάθατε που δεν ψωνίζατε Κυριακή; Μια χαρά τα μοντελάκια πάνε κι έρχονται στην Βουλή με τα μαγαζιά κλειστά τις Κυριακές. Δεν είδαμε κανένα πρόβλημα. Κι εμείς, κάποιοι ελάχιστοι δηλαδή, εργαζόμενοι είμαστε (ναι, δυστυχώς υπάρχει ακόμη αυτό το είδος προς εξαφάνιση). Δεν μας λείπει η Κυριακή. Τα λεφτά μας λείπουν. Και λεφτά να είχαμε όμως πάλι έχουμε έξι ακόμη ημέρες να κάνουμε τις αγορές μας. Γιατί πρέπει να διαλύσουμε τον μαγαζάτορα και τον υπάλληλο, για να πάρουμε το δέκατοέβδομο ζευγάρι παπούτσια που μπορούμε να αγοράσουμε μία άλλη ημέρα;

Πού βλέπετε κυρία μου την απειλή, τις ύβρεις και την επιθετικότητα στην απάντηση μας; Εσείς είπατε ότι η Αθήνα είναι το “χωριό” σας, όχι εμείς.

Για ποιά επιχειρήματα σας μιλάτε; Ποιός σας είπε ότι στην Ελλάδα τα καταστήματα στις τουριστικές περιοχές δεν είναι ανοιχτά; Και αυτό αγνοείτε, αν και βουλευτής; Εσείς μπορεί να έχετε ταξιδέψει, εμείς έχουμε ζήσει στο εξωτερικό και πουθενά δεν ισχύει το κατάπτυστο έκτρωμα που ψηφίσατε στην Βουλή. Εάν πρότυπο σας είναι το Ισλαμικό τόξο με τα παζάρια του και η ανάπτυξη τύπου Ντουμπάι, μπορείτε να πάτε να ζήσετε εκεί. Δεν χρειάζεται να το φέρετε σε εμάς εδώ.

Οσο για τις ψήφους που έχετε λάβει κυρία μου δεν μας λέει κάτι. Επί 30 χρόνια ο ελληνικός λαός ψήφιζε το ΠΑΣΟΚ, τον Τσοχατζόπουλο και άλλους διάφορους που το μόνο που εκπροσωπούσαν ήταν τον εαυτό τους και την καλοπέραση τους. Πού να δείτε τί ψηφίζε ο ελληνικός λαός το δύσκολο 2000; Εχουμε στείλει στην Βουλή πολύ κόσμο για να μας δουλεύει, με περισσότερες ψήφους από τις δικές σας. Να’μαστε καλά οι αφελείς.
Στην θέση σας δεν θα το περηφανευόμασταν πως σας έχουν προτιμήσει από το 1986. Γιατί αυτό που μας έρχεται αυτόματα στο μυαλό είναι να σας ρωτήσουμε τί κάνατε από το 1986 για την Αθήνα; Τί κάνατε όταν η περίφημη αποκέντρωση-αποδόμηση έστελνε τα Πανεπιστήμια στο βουνό, τον κόσμο στα βόρεια και στα νότια προάστια και την Αθήνα στα τάρταρα; Τί κάνατε ως υπεύθυνη του Μεταναστευτικού στη ΝΔ, όταν η Αθήνα εποικιζόταν; Για πείτε μας.
Ξέρετε στην Δημοκρατία λογοδοτείς στον λαό.

Οι εποχές του δουλέματος έχουν παρέλθει κα Πιπιλή. Να’ναι καλά το Διαδίκτυο και οι δύσκολοι καιροί που ήρθαν και μας ξεστράβωσαν. Πάντως πραγματικά εάν όντως τα πιστεύετε αυτά που λέτε παραιτηθείτε κα Πιπιλή, διότι έχετε χάσει την επαφή με τον κόσμο, ειδικά με τον κόσμο της Αθήνας, της ιστορικής πρωτεύουσας της χώρας. Εκτός και εάν συνομιλείτε μόνο με το Ισλαμικό τόξο πλέον της πόλης, οπότε εν μέρει σας δικαιολογούμε.

Ευχαριστούμε για την απάντηση.

Κάτοικοι και Επαγγελματίες 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου