ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013



Αποκλειστικές πληροφορίες για τον 8ο Διαθρησκειακό Διάλογο Ορθοδόξων Χριστιανών και Εβραίων Σιωνιστών που έγινε 4 με 6 Ιουνίου 2013 στην Θεσσαλονίκη έχει σήμερα ο «Στόχος»…
1). Όπως και τους 7 προηγούμενους, τον Διάλογο διοργάνωσε ο Σκλάβος Πατριάρχης Βαρθολομαίος με λεφτά των πτωχευμένων Ελλήνων. Την Ορθοδοξία εκπροσώπησε ο Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ με επιτελείο καθηγητών Θεολογίας και την Διεθνή Ιουδαϊκή Επιτροπή ο πρόεδρός της, καθηγητής Lawrence Schiffman, η διάδοχος πρόεδρος Betty Ehrenberg και αρκετοί εξέχοντες Ραββίνοι. Ο Γαλλίας Εμμανουήλ κατηγορείται εδώ και χρόνια ότι έχει πετάξει τα ράσα εκτός ναού και κυκλοφορεί με πολιτικά ρούχα, ενώ τυγχάνει Μέγας Λάτρης των Εβραίων, γι’ αυτό και τον επέλεξε ο «γάτος» ο Βαρθολομαίος..

2) Οι Εβραίοι ήσαν πιο απαιτητικοί από ποτέ: Έσερναν τους δικούς μας σε εκδηλώσεις Μνήμης του Εβραϊκού Ολοκαυτώματος, που έγιναν στο Εβραϊκό Μουσείο Θεσσαλονίκης, στο κτήριο της Ισραηλιτικής Κοινότητας και στην Πλατεία του Ολοκαυτώματος που έχει εξωραΐσει με περισσή φροντίδα ο Μπουτάρης.

3) Οι Εβραίοι απαίτησαν να αφαιρεθούν από τις Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδος και από τα ιερά βιβλία της Ορθοδόξου Εκκλησίας όλες οι μειωτικές αναφορές για τους Εβραίους, αλλά οι δικοί μας αρνήθηκαν με το εξής εκπληκτικό επιχείρημα: Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα απαγορεύει κάθε αλλοίωση ή λογοκρισία των Ιερών Κειμένων της Ορθοδοξίας, διότι οι εθνικιστές δημοσιογράφοι καιροφυλακτούν, θα φέρουν το θέμα στην δημοσιότητα και το αποτέλεσμα θα είναι να ανέβουν κι άλλο τα ποσοστά των Νεοναζιστών!..

4) Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι οι Εβραίοι κατσάδιασαν με δριμύτητα τους δικούς μας Δεσποτάδες και Θεολόγους, γιατί επιζητούν επαφές με την Ρωσική Ορθοδοξία, πράγμα που αντίκειται στην αμερικανική γεωπολιτική άποψη περί κρατήματος των Σλάβων πέραν της Θεσσαλονίκης και βλάπτει σοβαρά τις Ελληνοαμερικανικές σχέσεις!..

Θυμίζω ότι τις ημέρες εκείνες βρισκόταν στην Ελλάδα ο Ρώσος Πατριάρχης Κύριλλος, τον οποίον η Ελλαδική Εκκλησία του Συριζώνυμου Λιάπη υποδέχθηκε ως… Μητροπολίτη και ουχί ως Πατριάρχη, ενώ στα επίσημα γεύματα η Ελληνική Κυβέρνηση έστελνε ασήμαντους υφυπουργίσκους, αντί του ιδίου του Προέδρου της Δημοκρατίας... Με αποτέλεσμα, να θυμώσουν οι Ρώσοι και να αναβληθούν 3 επίσημα γεύματα!.. Τώρα ξέρετε ποιος έδωσε εντολή να φερθούμε έτσι στον Ρώσο Πατριάρχη: Οι κοσμαγάπητοι Εβραίοι!..



Κοινός Νούς - Εφημερίδα "Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου