ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Γιατί δεν βγαίνουν οι Έλληνες στους δρόμους;

Οι τούρκοι βγαίνουν στους δρόμους, οι βραζιλιάνοι βγαίνουν στους δρόμους, οι βούλγαροι στους δρόμους,οι ισπανοί, οι ιταλοί ,όλοι στους δρόμους, μόνο οι Έλληνες δεν βγαίνουν στους δρόμους...γιατί;
Μήπως ξεχάσαμε τις στημένες συγκεντρώσεις των "αγανακτισμένων" σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος οι οποίες οργανώνονταν  από κάποια κωλόπαιδα του συστήματος απλά για εκτόνωση;
Τους δεν πληρώνω που την έστηναν στα διόδια; Παντού πρωτοστατούσαν πάμπλουτα τσογλάνια από τις μασονικές στοές παριστάνοντας τους αγανακτισμένους παίζοντας με την αγανάκτηση του Έλληνα ο οποίος έφευγε πιο απελπισμένος από τις συγκεκριμένες , στημένες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Για τυχόν εκτροπή των συγκεντρώσεων πάντα περίμεναν τα κωλόπαιδα του ΣΥΡΙΖΑ  και οι παρακρατικοί.
Εσείς που αναρωτιέστε συνεχώς γιατί οι Έλληνες δεν βγαίνουν στους δρόμους η απάντηση είναι μία,. δεν πάμε γυμνοί πλέον στο λάκκο με τα κωλοδάχτυλα, δεν πέφτουμε στις παγίδες των πούστιδων.
Αυτό είναι που τους τρομάζει, αυτό είναι που τους κάνει να νιώθουν κάθε μέρα πιο σφιχτή την θηλιά στο λαιμό τους. Οι σεισμολόγοι δεν φοβούνται όταν γίνονται μικροσεισμοί, φοβούνται όταν δεν γίνονται σεισμοί διότι γνωρίζουν ότι θα ρθει ο μεγάλος! Αυτή η έκρηξη θα ρθει, είναι κοντά, ούτε θα την ακούσουν ούτε θα την καταλάβουν, σαν σφαίρα και θα είναι μοιραία για όλους τους, δεν θα μείνει ούτε σπόρος προδότη! 

Alan Dalon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου