ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.


Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Μετά το video που κάνει το γύρο του κόσμου με το παλικάρι του Μωάμεθ που τρώει την καρδιά του συμπατριώτη του, ένα άλλο video έρχεται να προστεθεί στο άλμπουμ της φρίκης με τα έργα των αγαπημένων παιδιών του Τσίπρα και του Δένδια.
«Φρικιαστικό βίντεο από τη Συρία με τους ισλαμιστές «αντάρτες» επί το έργον. Δυστυχώς τέτοια «θεάρεστα» έργα συμβαίνουν καθημερινά, ας βλέπουν αυτοί που τα ξεκίνησαν και ας δουν τώρα τα αποτελέσματα των πράξεων τους..
Αν και δεν νομίζουμε να στενοχωριούνται ιδιαίτερα για αυτά από ότι θα δούμε στην συνέχεια.
Στο βίντεο βλέπετε την τύχη ενός Σύρου στρατιώτη που έπεσε στα χέρια των ισλαμιστών ανταρτών, που πολεμούν για την «δημοκρατία» με την ευλογία Αμερικανών και Τούρκων, αλλά και του κου Αβραμόπουλου που ΥΜΝΕΙ το έργο των «επαναστατών» της «Δημοκρατίας» κατά του «τυράννου» Άσαντ.
Καμαρώστε τους, και σκεφτείτε πόσα από αυτά τα «μαργαριτάρια» αγαπημένοι ψηφοφόροι του λαθρολάγνου Καμίνη, υπάρχουν και στην χώρα μας, και απλά περιμένουν την ευκαιρία για να εκδηλώσουν και να επιδείξουν και στους Χριστιανούς το ΥΨΗΛΟ επίπεδο του πολιτισμού και της θρησκείας τους που θα δούμε στο video.
Σας παραθέτουμε το video για να καμαρώσετε τα αγαπημένα παιδιά των κυβερνώντων επί το έργο.
Υπ όψιν ότι σε αυτό που θα δείτε ο άνθρωπος είναι ζωντανός (τα πρώτα τουλάχιστον δευτερόλεπτα) όταν συμβαίνει το γεγονός, καθώς για μια στιγμή κουνάει το κεφάλι του.
Θερμά αφιερωμένο σε όλους τους προοδευτικούς, ΣΥΡΙΖΑιους κλπ. με την ευχή μας να πάρουν και μερικούς τέτοιους να τους φιλοξενήσουν στα σπίτια τους μαζί με την γυναίκα και τα παιδιά τους.
http://youtu.be/gylEAIaCLqE
Αυτοί είναι οι «αγαπημένοι» τους, για τους οποίους θέλουν να βγάλουν και πρόσθετο νόμο έκτρωμα για να τους ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ από τον «αιμοβόρο» ρατσισμό των Ελλήνων.
Σε αυτούς θέλουν να φτιάξουν τέμενος στην καρδιά της Αθήνας, για να προσεύχονται ελεύθερα και ανενόχλητα στην τόσο φιλειρηνική θρησκεία τους που σέβεταιΑΠΟΛΥΤΑ την ανθρώπινη ζωή, αλλά και τα δικαιώματα των γυναικών!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου