ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥ Ή ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ;


THEMIS
Εχετε δει ποτέ σε δίκη κατηγορουμένους και δικαστές να αγκαλιάζονται και και να αλληλοασπάζονται μετά την αθώωση των πρώτων?
Κι όμως έγινε κι αυτό!!!! .
Σε μια παρωδία δίκης, χθές το πρωι το ναυτοδικειο πειραια, σε καραμπινατη υποθεση παραβασης καθήκοντος, έβγαλε "λαδι" τους εκλεκτούς κατηγορούμενους Μ...Κ.Β ...
Οι ανωτερω ειχαν κρινει στασιμο αξιωματικο του λσ επικαλουμενοι (και μονο!) μερικα "Β" στις εκθέσεις αξιολογησης και δεν φτανει αυτο, αλλα ειχαν γραψει στα παλαια τους τα παπουτσια και σχετικη αποφαση του Διοικητικου Εφετειου Πειραια!!!!!!!!!!!!
Οι ξ@@@@@@@@@@@@ δεν κρατησαν ουτε τα προσχηματα στη σικε παρασταση που παιχτηκε, καθως μετα το περας της διαδικασιας, οι ενστολοι εκ των δικαστων και οι κατηγορουμενοι προεβησαν σε "αγκαλιτσες και φιλακια" στο πεζοδρομιο εξωθεν του ναυτοδικειου.
Ο μονος που σταθηκε στο υψος των περιστασεων ηταν ο Εισαγγελεας .
Υστερα απο αυτα μενει να δουμε αν ολα αυτα θα τα "καταπιει"ο Εισαγγελεας ή θα ασκησει εφεση ως οφειλει να κανει μετα τον απολυτο εξευτελισμο καθε εννοιας δικαιοσυνης που καθιστα το ναυτοδικειο κολυμβηθρα του σιλωαμ για τα "μπουμπουκια" που εχουν υψηλες θεσεις και γνωριμιες....
Τολματε κυριε Εισαγγελευ ή να το κλεισουμε το μαγαζι???
peiratikoreportaz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου