ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

¨Εφτασαν τα ΕΚΑΜ στις φυλακές Τρικάλων ...στο χειρουργείο οι τραυματίες !



Το πόσο σοβαρή ειναι η κατάσταση στις φυλακές Τρικάλων και οι άγνωστες ακόμη πτυχές που θα δούμε τις επόμενες ώρες και ημέρες,ήρθαν να επιβεβαιώσουν σύμφωνα με πληροφορίες  η άφιξης της ομάδος των ΕΚΑΜ απο την Αθήνα στα Τρίκαλα !



Ξεκίνησε η οργανωμένη επιχείρηση  με το να γαζώνουν με αυτόματα όπλα την εξωτερική φρουρά σύμφωνα με πληροφορίες άτομα οπλισμένα με βαρύ οπλισμό !
Ταυτόχρονα όμως άρχισε και  μαζικό πυρ από την ταράτσα των Φυλακών ενώ Αλβανοί απο την πτέρυγα Γ΄ έριχναν σχοινιά για να κατέβουν τον μαντρότοιχο ...Η επιχείρηση  ήταν σχεδιασμένη πολύ καλά !

Να σημειωθεί οτι άρχισε περίπου όταν άρχισε ο αγώνας ποδοσφαίρου  της Εθνικής Ελλάδος   με την Βοσνία ,τοοποίο σημαίνει οτι θα υπήρχε σχετική χαλάρωση των φρουρών των φυλακών !

Ερωτήματα : Για να έρθουν τα ΕΚΑΜ στα Τρίκαλα έχουμε και λέμε οτι οι φυλακισμένοι έχουν οπλισμό και μάλιστα βαρύ ...αλλά η κατάσταση δεν ειναι ελεγχόμενη !

Δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί απο τις υπάρχουσες δυνάμεις παρά την πολύ καλή δύναμη της  τοπικής ΟΠΚΕ .

Τα ΕΚΑΜ αναλαμβάνουν μόνο με εντολή  του  Αρχηγού  αφού πάρει εντολή από την πολιτική Ηγεσία !

Εκτός ελέγχου παραμένει η κατάσταση στις φυλακές Τρικάλων, καθώς η αστυνομία αδυνατεί να προσεγγίσει τους κρατούμενους που ανέβηκαν στην ταράτσα όπου ειναι οι Αλβανοί  της Γ' πτέρυγας και πυροβολούν. Μέχρι πριν από λίγο ακούγονταν ακόμα οι πυροβολισμοί.

Από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους που τραυματίστηκαν, ο ένας βρίσκεται στην εντατική και ο άλλος στο χειρουργείο, καθώς έχει δεχθεί σφαίρα στο θώρακα. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και θεωρούν ότι δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο η ζωή τους.
Το πώς βρέθηκε τόσος οπλισμός στα χέρια των Αλβανών της πτέρυγας Γ΄ειναι μυστήριο ,μυστήριο ακόμη ειναι πώς δεν το ανακάλυψαν τον  οπλισμό οι φύλακες μετά απο τον έλεγχο που έκαναν στα κελιά και στους χώρους των φυλακών !
Εικάζεται οτι (έπεσε) !!! κατά την επιχείρηση της απόπειρας απόδρασης του ισοβίτη Βλαστού απο το ελικόπτερο ! 

Σίγουρα ειναι μακριά η νύχτα στα Τρίκαλα και είναι ακόμη αρκετές ώρες μέχρι το ξημέρωμα !

http://www.veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου