ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

H «νέα οικογένεια» έρχεται από την Ολλανδία: Πρόταση για νομιμοποίηση «οικογενειών» με τρείς ή και περισσότερους «γονείς»!!!


Η ακραία φιλελεύθερη οικογένεια της «νέας εποχής» έρχεται και ετοιμάζεται από πολύ συγκεκριμένα «κέντρα» δίχως κανένα όριο και ηθική... Το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ολλανδίας βρίσκεται πλέον στην διαδικασία διαβουλεύσεων ώστε να νομιμοποιήσει την ανατροφή των παιδιών με τρείς ή ακόμη και περισσότερους «γονείς»!!

Σύμφωνα με την βουλευτή του κόμματος των Πρασίνων Liesbeth van Tongeren, ήδη 20.000 έως και 25.000 παιδιά μεγαλώνουν σε οικογένειες πολλών γονέων.. «Θα πρέπει να διευρύνουμε την έννοια της γονεϊκότητας, δεν μπορούμε πλέον να την αντιλαμβανόμαστε ως μία καθαρά βιολογική σύνδεση ή να θεωρούμε ότι ένα παιδί πρέπει να έχει μόνο δύο γονείς» δήλωσε η Van Tongeren προς το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Το κοινοβούλιο της Ολλανδίας προέβη στην διαβούλευση της πρότασης τoν περασμένο Οκτώβρη.. Οι αντιδράσεις ήταν έντονες, και έτσι η κυβέρνηση αποφάσισε να συντάξει έκθεση επί της πρότασης, ενώ δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο το πότε ή ακόμη και εάν τελικά η νομοθεσία θα εφαρμοσθεί..
Δημοσιεύματα του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων και τηςSuddeutsche Zeitung που σας παρουσιάζουμε στο pentapostagma.gr, θα μας δείξουν τι πραγματικά σημαίνει η ακραία αυτή μορφή «οικογένειας»..
«Όταν η 25χρονη Susanne Supheert βρισκόταν στην ηλικία των 11 ετών, ο πατέρας της της ανακοίνωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος.. Η μητέρα της ξαναπαντρεύτηκε με άλλον άνδρα, και έτσι η Susanne έχει τρείς πατέρες και μία μητέρα τους οποίους αγαπάει πολύ...»
Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τα δύο ξένα μέσα για το νέο αυτό ανησυχητικό κοινωνικό φαινόμενο (σ.σ. pentapostagma.gr έμφαση δική μας) αναδεικνύει ακόμη και περιπτώσεις δύο ομοφυλόφιλων γυναικών και δύο ομοφυλόφιλων ανδρών που «συμβιώνουν» μεγαλώνοντας δύο μικρά παιδιά σε «οικογένεια» τεσσάρων γονέων – τα παιδιά γεννήθηκαν από την απόφαση των γυναικών να μην αναζητήσουν «άγνωστους» δωρητές σπέρματος...
Η Van Tongeren επιμένει να ισχυρίζει ότι "η νομική υπόσταση της γονεϊκότητας δεν θα πρέπει να συμπίπτει με την βιολογική" ξεχνώντας βέβαια την ίδια την ουσία του θεσμού της οικογένειας που δεν είναι ασφαλώς η βιολογική συνιστώσα.... Αν αυτή την ζωή και ανατροφή επιθυμούν για τα παιδιά, τότε οδεύουμε σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια....
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου