ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Αριστερά "Δημοκρατικά" Blogs!

Ποτέ σ αυτό το blog δεν σχολιάσαμε (αρνητικά ή θετικά) κάποιο άλλο blog, αριστερό ή δεξιό. Πιστεύοντας ότι στο διαδίκτυο έχουν όλοι ίσα δικαιώματα και αυτοί που διαχειρίζονται κάποιο blog,αποφύγαμε τον σχολιασμό, είτε έμμεσα είτε άμεσα.
Αντίθετα κάποια " Δημοκρατικά" blogs π.χ Gerogriniaris, τα οποία είναι ταγμένα (όπως διαλαλούν) να πατάξουν τον φασισμό, στάζουν χολή για οτιδήποτε δεν πλέει προς τα δικά τους συμφέροντα.Άσχετα των πολιτικών πεποιθήσεων, υπάρχουν κάποιοι άγραφοι κανόνες μεταξύ των blogers αγαπητέ gerogriniari ..."Δημοκράτη"! Μπορείς να εκφράσεις τις απόψεις σου προς το άβουλο κοινό σου δίχως να ασχολείσαι και να βαφτίζεις φασιστικά κάποια blogs.Εμάς μας κρίνει το λιγοστό κοινό μας που μας  εμπιστεύεται και επισκέπτεται την σελίδα μας. 
Δεν έχεις καταλάβει ότι το κόλπο της αριστερής παράλογης λογικής δεν πιάνει πλέον? Ή το έχεις καταλάβει, αλλά σαν γνήσιο τσιράκι του Συστήματος πρέπει να φέρεις εις πέρας την βρομοδουλειά για την οποία σε πληρώνουν?
Όσο για την απορία σου,γιατί σε φωνάζουν οι ακροδεξιοί, όπως λες, άπλυτο, θα σου δώσω μια φιλική συμβουλή για να τους αποστομώσεις,...κάνε μπάνιο να φύγει η βρώμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου