ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Με "Timberland" δεν μπαίνεις στο άρμα... Πού είναι τα άρβυλα βρε;


                  
Με Δημάρχους, Παπάδες, Βουλευτές και Κοινοτάρχες δεν κάνεις αμυντική πολιτική!

Εμείς την μελέτη για την Νέα Δομή των Ενόπλων Δυνάμεων την έχουμε έτοιμη απο καιρό... Αλλά που να βρείς τον Υπουργό να την υπογράψει... Τάδε έφη Στρατηγός Ζαζιάς!

Αποκαλυπτικός για το κόστος της μη αναδιοργάνωσης των Ενόπλων Δυνάμεων Στρατηγός Κων/νος Ζιαζιάς σημειώνονταςότι οι δραματικές περικοπές στον τομέα της Εθνικής Άμυνας θα μπορούσαν να αποφευχθούν εάν.... προχωρούσε έγκαιρα η Νέα Δομή Δυνάμεων που θα επέφερε σημαντική εξοικονόμηση πόρων. Στην ίδια συνέντευξη επαληυθέυτηκαν με τον χειρότερο τρόπο ότι οι εισηγήσεις των Γενικών Επιτελείων έχουν κατατεθεί αλλά …δεν υπογράφονται από τον υπουργό!

Όσο για την αύξηση της θητείας άσε να ρωτήσουμε τους φλώρους της ΟΝΝΕΔ

Χαρακτηριστικό της ανεπάρκειας και ατολμίας της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας είναι η διαβούλευση για τα ζητήματα της αμυντικής οργάνωσης με δεκάδες βουλευτές, κοινοτάρχες, δημάρχους και τοπικούς φορείς που παρελαύνουν τους τελευταίους μήνες από τα υπουργικά γραφεία στο Στρατόπεδο Παπάγου, με σκοπό να αποτρέψουν και την παραμικρή προσπάθεια εξορθολογισμού της Δομής των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου