ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ 22 ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ: SOS, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!

EUROPARLIAMENT
Πανικό και τρόμο έχει προκαλέσει στους υπευθύνους της δυστυχίας μας πολιτικάντηδες το φαινόμενο Χρυσή Αυγή, ενόψει των ευρωεκλογών που γίνουν σ’ έναν χρόνο περίπου. Έτσι, επειδή των… φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, έξι Έλληνες ευρωβουλευτές, εκπρόσωποι των σάπιων κομμάτων του μεταπολιτευτικού κατεστημένου, που κατέστρεψαν την Ελλάδα, κατέθεσαν μαζί με 16 Ευρωπαίους συναδέλφους τους, ερώτησή τους προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής!
Πρόκειται για τους: Γ. Κουμουτσάκο από την κλεφτο-ΝΔ του Αντωνάκη, Σ. Δανέλλη, Μ. Κοππά και Α. Ποδηματά από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ του Μπενίτο, Θ.
Σκυλακάκη (πρώην ΝΔ και νυν… περιπλανώμενου φιλελευθέρου) και Ν. Χρυσόγελου (των δήθεν Οικολόγων).
Στην κατάπτυστη ερώτησή τους, οι εκπρόσωποι των εξολοθρευτών του ελληνικού λαού, αναφέρουν –μεταξύ των άλλων και τα εξής: «Η οικονομική κρίση, η βαθιά ύφεση, η ανεργία, η φτώχεια -κυρίως στον Νότο της Ευρώπης- καθώς και η αναποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος έχουν οδηγήσει στην ανάδυση ακραίων, ξενοφοβικών και ρατσιστικών δυνάμεων στην Ευρώπη». Αυτά γενικώς και αορίστως, σαν… πρόλογο.
Μετά τον… πρόλογο, πιάνουν τον ταύρο από τα… κέρατα και έρχονται στο… κυρίως θέμα, που είναι βεβαίως-βεβαίως η Χρυσή Αυγή:
«Τον τελευταίο χρόνο έκαναν την εμφάνιση τους δυνάμεις – εκπροσωπούμενες πλέον και στο Κοινοβούλιο- των οποίων ο πολιτικός λόγος, τα σύμβολα και ενέργειες (η πρακτική της λεκτικής και φυσικής βίας, η εξύμνηση του καθεστώτος της επτάχρονης δικτατορίας, οι επανειλημμένες βίαιες επιθέσεις κατά πολιτών και αλλοδαπών, καθώς και η χρήση απειλών κατά πολιτικών αντιπάλων) παραπέμπουν στις πιο σκοτεινές σελίδες της πολιτικής ευρωπαϊκής ιστορίας, δηλ. της δεκαετίας του ’30 και των αρχών της δεκαετίας του ’40».
Ως… επίλογο, οι 22 ευρωβουλευτές που συνυπογράφουν την ερώτηση ζητούν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να απαντήσει στα εξής:
«Πρώτον, αν είναι ενήμερη για την πρακτική χρήσης βίας και την καταπάτηση βασικών δημοκρατικών κανόνων και θεμελιωδών αξιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης από αυτές τις δυνάμεις,
Δεύτερον, αν προτίθεται η ίδια η Επιτροπή αλλά και οι αρμόδιοι Ευρωπαϊκοί Οργανισμοί, όπως ο Οργανισμός για τα Θεμελιώδη Δικαιώματα, να παρακολουθήσουν συστηματικά τη δράση τέτοιων εξτρεμιστικών δυνάμεων, και
Τρίτον, αν έχει σχέδιο αντιμετώπισης τέτοιων φαινομένων καθώς και των αιτιών που τα προκαλούν και ενόψει των προσεχών ευρωεκλογών του 2014».
Αχ κακόμοιροι, ποιος και πως μπορεί να αντιμετωπίσει τη λάβα του ηφαιστείου που κατεβαίνει απειλητικά, τα αφρισμένα κύματα που τσακίζουν τα πάντα στο πέρασμά τους, το ορμητικό ποτάμι που τα παρασέρνει όλα στο διάβα του, και την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού που έρχεται;

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου