ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Παναγιώτης Ηλιόπουλος VS Αχμέτ Χατζηοσμάν



«Πράκτορα των Τούρκων» χαρακτήρισε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγή Παναγιώτης Ηλιόπουλος, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

"Ο Αχμέτ Χατζηοσμάν πρόσφατα επισκέφθηκε την Προύσα και φωτογραφήθηκε κάτω από έναν χάρτη της Ανεξάρτητης Θράκης. Ο κ.Βενιζέλος όχι απλά τον καλύπτει, αλλά μάθαμε ότι έγινε και μία σύσκεψη στο ΠΑΣΟΚ για το τι θα κάνει με την συγκεκριμένη τροπολογία, για το αν θα την ψηφίσουν τελικά, γιατί τους εκβιάζει αυτός ο πράκτορας των Τούρκων, που τον έχουμε εδώ μέσα και τον πληρώνουμε για Έλληνα βουλευτή", ανέφερε ο βουλευτής της Χρυσής, μιλώντας για την τροπολογία για τη δυνατότητα πρόσληψης από το ελληνικό δημόσιο ιμάμηδων για τη διδασκαλία του Κορανίου στα τεμένη της Θράκης που φέρνει το υπουργείο Παιδείας.

"Να διαγραφεί από τα πρακτικά" ο χαρακτηριστισμός αυτός, τον διέκοψε ο....

αντιπρόεδρος της βουλής Αθανάσιος Νάκος.

"Η άποψή μας είναι. Και ο κ. Βενιζέλος-που μας έχει ξεφτιλίσει γιατί δεν έβρισκε τη λίστα, αλλά είναι λαλίλαστος σε ότι αφορά την Χρυσή Αυγή-τον καλύπτει", απάντησε ο κ. Ηλιόπουλος εν μέσω αντιδράσεων των βουλευτών.

"Να κάνετε κριτική, όχι χαρακτηρισμούς", ανέφερε ο κ. Νάκος.

"Αν θέλει να φωτογραφίζεται κάτω από έναν χάρτη της Ανεξάρτητης Θράκης να πάει στα τσακίδια. Θέλετε να το σβήσετε; Θα το ξαναπώ όσες φορές θέλετε", ανταπάντησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο οποίος απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ είπε "Κι εσείς πράκτορα βγάζετε. Και εσείς της ΝΔ μουσουλμάνο κατεβάζετε. Και οι τρεις που διαμαρτύρεστε κάνετε τα παιχνιδάκια σας.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου