ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ... ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...;;;

                     
Πέντε αστυνομικοί αποτελούν την προσωπική φρουρά του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου με την οικία του να φυλάσσεται επί 24ωρου βάσεως από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς.

Παρά το ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν είναι εν ενεργεία υπουργός ή εκλεγμένος βουλευτής, η Αστυνομία εξακολουθεί να του παρέχει προστασία όλο το 24ωρο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος κατέθεσε αίτηση να του διατεθεί προσωπική φρουρά.

Οι Αρχές αποφάσισαν ότι κινδυνεύει και είναι πιθανός στόχος..... τρομοκρατικού χτυπήματος και διέθεσαν τους αστυνομικούς για την προσωπική του προστασία.

Υπενθυμίζεται ότι τις ημέρες που ήταν «τσάρος» της οικονομίας είχε παραγγείλει και χρησιμοποιούσε μια τεθωρακισμένη BMW αξίας 750.00 ευρώ το οποίο χρησιμοποιείται έκτοτε από τον εκάστοτε υπουργό Οικονομικών.

Την ίδια περίοδο είχε τοποθετηθεί έξω από το σπίτι του και ένα ειδικό αλεξίσφαιρο φυλάκιο της Αστυνομίας το οποίο και συνεχίζει να βρίσκεται στην οικία του πρώην υπουργού.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου