ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Έλληνας μετανάστης,τεμπέλης,ρατσιστής.


Θρίαμβος των άθεων αριστερών δούλων των δούλων .Προπύργιο της άθεης αριστεράς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με κοινό εχθρό τον πατριωτισμό των Ελλήνων και στο βάθος;...η Ορθοδοξία! Οι Έλληνες βαφτίστηκαν ρατσιστές τα τελευταία 20 χρόνια με την βοήθεια των εκάστοτε κυβερνήσεων και τον αγώνα των αριστερών σκουπιδιών σε όλα τα επίπεδα. Χρηματοδοτούμενες ΜΚΟ , οικολογικές οργανώσεις, και παρατηρητήρια του κώλου κατάφεραν μέσα σε λίγα χρόνια να αλλάξουν την εικόνα του Ελληνικού λαού, από τον ποιο φιλόξενο στο πλανήτη στον ποιο ρατσιστικό και μισαλλόδοξο.

Η Ελλάδα ερημώνει, πατεράδες με δανεικά στέλνουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό για μια καλύτερη ζωή, μια καλύτερη ζωή σε έναν ξένο τόπο με το στίγμα του τεμπέλη και του ρατσιστή που κατάφεραν να σου κολλήσουν από την πατρίδα σου τα γνήσια κωλόπαιδα του συστήματος, οι οποίοι συνεχίζουν να αμείβονται πλουσιοπάροχα από τον δικό σου ιδρώτα. Οι περισσότεροι απο εμάς έχουμε φέρει τον εαυτό μας στη θέση του πατέρα που αποχωρίζεται το παιδί του, του οικογενειάρχη που αποχωρίζεται την οικογένειά του, στη θέση του (υποτιθέμενου) κοινωνικού ξεπεσμού, ακόμα και στη θέση του αυτόχειρα. Οικονομικές κρίσεις βιώσαμε σαν λαός, τέτοιο ξευτελισμό σαν Έλληνες δεν βιώσαμε ποτέ. Πρέπει να αντέξουμε, είναι άλλο είδος πολέμου αυτό που βιώνουμε. Το σχέδιο ξεκίνησε με την οικονομική εξόντωση, βρίσκετε στην ψυχολογική εξόντωση και στο κοντινό μέλλον μαγειρεύεται η βιολογική εξόντωση του Έλληνα.
Οι χιλιάδες αυτοκτονίες για τον προδότη σαμαρά, βενιζέλο και τους υπόλοιπους είναι απλά νούμερα τα οποία πρέπει να αυξάνονται.
Δεν πρέπει να λείπει κανείς από την τελευταία μάχη, η Ελλάδα είναι δική μας, πρέπει να αντέξουμε μέχρι το τέλος όποιο και να ναι αυτό, η δειλία είναι πολυτέλεια, καλύτερα να πεθάνουμε σαν Έλληνες και όχι σαν μετανάστες τεμπέληδες...είναι χρέος όλων αυτό δεν είναι προαιρετικό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου