ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Δύο μέτρα και δύο σταθμά ακόμη και στον θάνατο!!! (Το σύστημα κάνει "ήρωες" όσους εξυπηρετούν την προπαγάνδα του και τους άλλους τους "θάβει" στην χωματερή...)

1) Πώς λέγανε στο ονοματεπώνυμο την έγκυο που δολοφόνησαν αναρχοαριστεροί στη Μαρφίν;

Ποιός ξέρει; ΚΑΝΕΙΣ!

2) Πώς λέγανε στο ονοματεπώνυμο τον νεαρό που δολοφόνησε ο Ρουπακιάς στη Νίκαια;

Ποιός ξέρει; ΟΛΟΙ !

3) Πώς λέγονταν ο ταξιτζής που δολοφόνησαν στην Πάρο οι αναρχοαριστεροί τρομοκράτες; Πώς λέγονταν ο δολοφόνος; Θυμάται κανείς;

Ε, το ότι την απάντηση στο 1 και το 3 δεν την ξέρει κανείς, ενώ στο 2 την

ξέρετε όλοι, δείχνει ότι κυριάρχησε με τη βοήθεια των τσοντοκάναλων, η αριστερή προπαγάνδα...

Δείχνει επίσης την συνεργασία κεφαλαίου και αριστερών, αναρχικών, αντιεξουσιαστών, κομμουνιστών. Το σύστημα στηρίζει αυτούς που υποτίθεται ότι το πολεμάνε...

Το όνομα του δολοφονημένου 53χρονου ταξιτζή στην Πάρο, τον οποίο σκότωσε εν ψυχρώ ο ακροαριστερός Τάσος Θεοφίλου, δεν το θυμάται κανείς, παρά το γεγονός ότι πέρασε μόνο 1 χρόνος από τις 20-8-2012 και η δολοφονία έγινε σε συμπλοκή για μια ληστεία που θα χρηματοδοτούσε το ταμείο ακροαριστερής τρομοκρατικής οργάνωσης.

Κανένας δεν τον χαρακτήρισε "μάρτυρα" και "αγωνιστή" και κανένα βοθροκάναλο δεν αφιέρωσε όλο το πρόγραμμά του, και ούτε καν είδαμε τη φωτογραφία του δράστη.

Κανείς σας δεν θυμάται το όνομα του νεκρού βιοπαλαιστή πατέρα 2 παιδιών και κανείς σας δεν είδε τη φάτσα του δολοφόνου, επειδή ο φονιάς ήταν "αριστερός".

Ε λοιπόν, αυτός ο διαχωρισμός της ζωής των πολιτών, σε "μάρτυρες αγωνιστές" αν ο δολοφόνος είναι «ακροδεξιός» και "σκουπίδια που θάφτηκαν και ξεχάστηκαν" αν ο δολοφόνος είναι αριστερός, πρέπει να τελειώσει. Και θα τον τελειώσετε εσείς, υπενθυμίζοντας αυτά τα γεγονότα στον καθένα, που κρυφοκαμαρώνει κατά βάθος όταν ο δολοφόνος είναι αριστερός, όπως οι αριστεροί που έγραψαν για τον άτυχο ταξιτζή

 "το μόνο ευχάριστο γεγονός του καλοκαιριού ήταν η θέα του ψόφιου βλάκα στην Πάρο".

Τα κτήνη που το έγραψαν αυτό, θα ήταν σίγουρα σε κάποιο "αντιφασιστικό" συλλαλητήριο για τη μνήμη του "Παύλου", να μας δίνουν μαθήματα δημοκρατίας!


21 χρόνια μετά, όλοι γνωρίζουν το όνομα Τεμπονέρας, αφού το θύμα ήταν από την "αριστερά". Και μάλιστα, το όνομα το γνωρίζουν ακόμη και τα σημερινά 15χρονα, που δεν είχαν καν γεννηθεί τότε, από την κατήχηση που τους κάνουν οι αριστεριστές καθηγητές. Αντίθετα, τα σημερινά 15χρονα, δεν γνωρίζουν ούτε ένα -ΟΥΤΕ ΕΝΑ- από τα ονόματα των 86 νεκρών από τρομοκρατικές ενέργειες ακροαριστερών, όπως της 17Ν, Σέχτας, Πυρήνων και λοιπών, με αποκορύφωμα τους καμένους της Μαρφίν.
Όταν το θύμα είναι "αριστερός" γίνεται μάρτυρας. Όταν είναι θύμα αριστερών γίνεται σακί με πατάτες πεταμένο στα σκουπίδια.
Ε, αυτός ο εξευτελισμός της ανθρώπινης υπόστασης πρέπει να τελειώσει.
Κανένα θύμα, από καμία πλευρά πλέον και κανένα έλεος σε κανέναν δολοφόνο, όχι από την πολιτεία, αλλά από τους απλούς πολίτες, που πρέπει να καταλάβουν ότι οι μεν δεν πρέπει να γίνονται "μάρτυρες" και οι δε "σκουπίδια στη λήθη".
Αρκετά με την επιλεκτική αντίληψη για την αξία της ζωής.
Taxalia 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου