ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Ο ΕξαφανισμενΟΥΛΙΑΣ μίλησε και τώρα θα πέσει ξανά σε χειμερία νάρκη ως την 25η Μαρτίου

Μίλησε και ο Μαθουσάλας πρόεδρος της δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Τώρα το ποιας δημοκρατίας, ας το αφήσουμε καλύτερο. Άλλωστε και ο ρόλος είναι καθαρά διακοσμητικός.
Του Στρατή Μαζίδη
Αν και μας στοιχίζει αρκετά μαζί με όλο το τσούρμο που του πληρώνουμε απλά για να υπάρχει.

Ενδυναμωμένος λοιπόν ο Κάρολος από τα καλοκαιρινά του μπάνια και λίγο πριν μπει στη φωλίτσα του, κάθισε στο θρόνο στο μέσο της εκκλησίας ως άλλος ένδοξος αυτοκράτορας της Πόλης και μετά διάβασε 5-6 γραμμές που του είχαν ετοιμάσει για την περίσταση.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

Δεν μπορεί ο ελληνικός λαός να δώσει κάτι περισσότερο. Αυτό που έπρεπε να δώσει το έδωσε. Αυτό είναι το μήνυμα μας. Και μη νομίσουν ότι μπορεί να υποκύψουμε σε εκβιασμούς. Ποτέ ο ελληνικός λαός δεν υπέκυψε σε εκβιασμούς

Πώς δεν μπορεί Κάρολε; Μπορεί να στήσει τον κ*λο του αν του το ζητήσουν. Μπορεί να πληρώσει και δεύτερο “επασφάλιστρο” για το ρημάδι το σπίτι που κάποτε έκτισε ή αγόρασε. Χίλια δυο μπορεί. Έμπνευση να έχετε εσείς!

Αλλά στο άλλο έχεις δίκιο. Να μη νομίσουν ότι μπορεί να υποκύψουμε σε εκβιασμούς! Σωστά! Γιατί πολύ απλά δε θα χρειαστεί καν να μας εκβιάσουν. Θα πούμε εξαρχής ΝΑΙ.

Τέλος πάντων. Μην τον κουράζετε άλλο. Μπορεί να το σκεφθεί και να παραιτηθεί μη ανεχόμενος άλλο να είναι μέρος του κάδρου. Μαζέψτε τον τώρα να πέσει σε χειμερία νάρκη και σε κανά εξάμηνο τον ξαναστήνετε να ενσαρκώσει το ρόλο που υποδύεται.

Όνειρα γλυκά κε πρόεδρε! Εμείς θα συνεχίσουμε να ζούμε τον εφιάλτη μας.

Άλλα να θυμάσαι πως τα στερνά, τιμούν τα πρώτα...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου