ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Η Ατζέντα 21 παίρνει τα σπίτια από τους Έλληνες πολίτες για να γλυτώσουν τη φυλακή!



Η τοπική Ατζέντα 21 στην Ελλάδα προωθείται ύπουλα μέσα απο τα μνημόνια ώστε να μην μπορέσει να καταλάβει ο κόσμος την ύπαρξη της.
Η Ατζέντα 21 είναι ενα σχέδιο δράσης του ΟΗΕ σχετικά με την αειφόρο ανάπτυξη.

Ενα προϊόν της Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη, που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία το 1992 και υπεγράφει απο τον πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Η πραγματικότητα όμως είναι, όπως σας έχουμε ενημερώσει σε πολλά άρθρα στην Αθέατη γνώση, ότι η Ατζέντα 21 που είχε αποκαλύψει πρίν απο χρόνια στην Ελλάδα πρώτος ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, και που όπως βλέπετε ήδη δικαιώνεται, δεν δημιουργήθηκε για να σώσει το περιβάλλον που ούτως η άλλως δεν κινδύνευε, αλλά για να 

στερήσει από τα άτομα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, όπου ταυτόχρονα θα έχουν δημιουργηθεί οι ζώνες χωρίς ανθρώπους.

Η Ατζέντα 21 θα εξαλείψει όλες τις ιδιωτικές εκτάσεις. Ο πληθυσμός θα πρέπει να περιοριστεί και να ζεί σε "Πράσινες Κοινότητες" που θα είναι ένα προϊόν της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Με άλλα λόγια Θα εκμεταλλευτούν το σύνολο των εκτάσεων, και την επανεγκατάσταση του πληθυσμού σε περιοχές που θα βρίσκονται υπό τον έλεγχό τους.

Θα καταργηθεί πλήρως η ιδιοκτησία και όλες οι εκτάσεις θα ελέγχονται απο μια "παγκόσμια διακυβέρνηση" για την σωστή διαχείριση τους. Εξ ού και οι φόροι στην ακίνητη περιουσία.

Η Ατζέντα 21 επιβάλλει ότι η γη δεν μπορεί να ανήκει σε ιδιώτες, αλλά στο κράτος. Και για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να πληρώνονται δυσβάσταχτοι φόροι στην ιδιοκτησία.

Με την στημένη οικονομική κρίση και τους πάσης φύσεως αβάσταχτους φόρους που βάζουν στους πολίτες, είναι αναμενόμενο οτι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στην αποπληρωμή των χρεών τους.

Φόρους τους οποίους μαζεύουν οι ιδιωτικές εταιρίες του Γκορμπατσόφ, του Αλ Γκορ, του Μωρίς Στρονγκ και όχι φυσικά για την αποπληρωμή του εθνικού μας χρέους.

Όπως προβλέπει το άρθρο 9 του νομοσχεδίου για τη φορολογία των ακινήτων στην Ελλάδα, οι πολίτες που δεν θα έχουν άλλο τρόπο να εξοφλήσουν τα χρέη τους, θα χαρίζουν το σπίτι τους που με τόσο κόπο απόκτησαν στο Ελληνικό Δημόσιο, και θα γίνεται συμψηφισμός των οφειλών με την αξία του ακινήτου. 
Αυτή είναι η Ατζέντα 21. Ένα υποχθόνιο σχέδιο που υλοποιείται από διάφορους κυβερνήτες στον κόσμο.

Δεν υπάρχει στην πραγματικότητα ούτε κρίση ούτε μνημόνια. Όλα είναι μια απάτη του ΟΗΕ μέσω της Ατζέντας 21 για να προωθηθεί η παγκόσμια διακυβέρνηση, και έπειτα η χούντα του αντιχρίστου.




atheatignosi 
 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου