ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Έπεσε "σύρμα" και άρχισε η βία από κουκουλοφόρους σε όλη την Ελλάδα


Όποιος δεν μπορεί να δει την σύνδεση των γνωστών - αγνώστων κουκουλοφόρων με το παρακράτος, τότε φράζει την λογική του είτε για "ιδεολογικούς" λόγους ή επειδή φροντίζει να ενημερώνεται αποκλειστικά από τα τηλεοπτικά μέσα της κυβερνητικής προπαγάνδας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι "στήνουν" το σκηνικό εξάπλωσης της βίας σε ολόκληρη τη χώρα, όμως οι λόγοι για τους οποίους το κάνουν αυτό, είναι εκείνο το οποίο θα πρέπει να ερευνηθεί από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες συνήθως είναι θεατές της βίας των κουκουλοφόρων (περισσότεροι από τους οποίους είναι νεαροί μπαχαλάκηδες και όπως έχει αποδειχθεί γόνοι καλών - ευκατάστατων ή πολιτικών οικογενειών που επιδίδονται στην καταστροφή για να... διασκεδάσουν).

Έτσι, λοιπόν, σε σχεδόν μηδενικό χρόνο, ξαναβγήκαν οι γνωστοί - άγνωστοι, σε ομάδες των 100 και 150 ατόμων, για να ξεσπάσουν την οργή τους ή τα ψυχολογικά τους προβλήματα σε περιουσίες απλών πολιτών, αλλά και για να αποδείξουν -για μία ακόμη φορά, πως υφίστανται ως "οντότητες" και είναι έτοιμοι να βάλουν το "χεράκι" τους για να εγκαθιδρυθεί το χάος. Μετά τις "διαμαρτυρίες" τους, συνηθίζουν να πίνουν μερικές μπύρες, για να απολαύσουν τα "κατορθώματά" τους... (καμμένοι κάδοι, σπασμένες βιτρίνες καταστημάτων, σπασμένα αυτοκίνητα κ.α.).

Ως χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος, αλλά και ξένων μυστικών υπηρεσιών, κατορθώνουν να διαφεύγουν σχεδόν πάντα την σύλληψη, ενώ και όταν συλλαμβάνονται εμφανίζονται γνωστοί δικηγόροι που φροντίζουν για την απελευθέρωσή τους.

Η απορία που υπάρχει στους πολίτες είναι όχι μόνο καταγεγραμμένη, αλλά και απολύτως λογική: Πώς είναι δυνατόν να μην μπορούν οι αστυνομικές δυνάμεις (π.χ. ΜΑΤ) να συλλάβουν αυτούς τους "κουκουλοφόρους" πριν αυτοί να επιδοθούν στο καταστροφικό τους έργο; Ο συνήθης αριθμός - πλήθος των "αναρχοαριστερών" (όπως άστοχα οι ίδιοι αυτοπροσδιορίζονται), μπορεί πάρα πολύ εύκολα να ελεγχθεί από τις αστυνομικές δυνάμεις. Τα μέσα επικοινωνίας που χρησιμοποιούν, μπορούν πάρα πολύ εύκολα να γίνουν αντικείμενο παρακολούθησης (με εισαγγελική άδεια) προκειμένου να προληφθούν οι βιαιτότητες και οι καταστροφές που γίνονται συντονισμένα (σε πολλές περιπτώσεις θυμίζουν ομάδες με "στρατιωτική δομή"). Πώς είναι δυνατόν οι αρμόδιες αρχές "να μην γνωρίζουν" τους ηγήτορες (τοπικούς και κεντρικούς) των κουκουλοφόρων και να μην προχωρούν σε μέτρα αντιμετώπισής τους;

Αυτοί οι κουκουλοφόροι, που αποτελούν το σταθερό εργαλείο του συστήματος, δεν έχουν κάνει ποτέ κάποια πορεία, κάποια -απλή έστω- διαμαρτυρία για τα όσα συμβαίνουν στην χώρα... Ενεργούν συντονισμένα και από το 2008 και μετά έχει διαπιστωθεί η ύπαρξη δικτύου και εκτός Αθηνών. Μάλιστα, ως κέντρα λειτουργίας και εξόρμησης των "επιχειρήσεών" τους, έχουν τα πανεπιστήμια που βρίσκονται στην περιφέρεια της χώρας, ενώ αυξημένη δραστηριότητα αναπτύσσουν όταν έχουν συγκεκριμένες επισκέψεις (πολύ συγκεκριμένων προσώπων) από την Αθήνα.

Κι ενώ το βέβαιο είναι πως οι αρχές γνωρίζουν την ταυτότητα, την πλήρη δραστηριότητα, αλλά και τις επαφές των γνωστών - αγνώστων κουκουλοφόρων, δεν τους αντιμετωπίζουν ως οφείλουν (προφανώς υπάρχουν άνωθεν εντολές), αλλά παραμένουν -όλως παραδόξως- θεατές της καταστροφικής μανίας τους.

Αυτά και πολλά άλλα (αναπάντητα από τις κυβερνήσεις) ερωτήματα συγκλίνουν στο συμπέρασμα πως οι κουκουλοφόροι είναι "εργαλεία" (κυβερνητικά ή μη) που χρησιμοποιούνται σε "έκτακτες περιπτώσεις" κατά τις οποίες οι ασκούμενες από την κοινωνία πιέσεις γίνονται αφόρητες για το σύστημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου