ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Μαντέψτε ποιός ήταν πρώτος στις δημοσκοπήσεις για τον δήμο της Αθήνας πριν την δολοφονία Φύσσα...

Τρέχουν ήδη μετρήσεις για τις εκλογές στο Δήμο Αθηναίων τον προσεχή Μάιο, προκειμένου να αποτυπωθεί ο αντίκτυπος της πολιτικής δολοφονίας του Παύλου Φύσσα . Η σπουδή με την οποία ξεκινήσε ένας νέος γύρος δημοσκοπήσεων ειδικά για το Δήμο Αθηναίων δεν προκαλεί εντύπωση δεδομένου ότι πρόκειται για τη μητέρα των αυτοδιοικητικών μαχών και εκείνη που θα παράξει οπωσδήποτε ισχυρό πολιτικό συμπέρασμα. Είναι αυτός ο λόγος, άλλωστε, για τον οποίο έχουν γίνει ήδη αρκετές μετρήσεις προκειμένου να εκτιμηθεί η δυναμική συγκεκριμένων προσώπων που θεωρούνται ως πιθανοί υποψήφιοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr η τελευταία μεγάλη δημοσκόπηση για το Δήμο Αθηναίων που πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες πριν το φόνο του Παύλου Φύσσα έδειχνε μια σοκαριστική εικόνα… λόγω της έκρηξης της «Χρυσής Αυγής» στον πρώτο γύρο: Ηλίας Κασιδιάρης (20-22%), Νίκος Δένδιας (17-19%), Σοφία Σακοράφα (13-15%), Νικήτας Κακλαμάνης (9-11%), Γιώργος Καμίνης (5-7%).
Όπως καταλαβαίνετε, ο μέγας ευεργέτης Καμίνης, αποζημίωσε στο ακέραιο αυτούς που τον εξέλεξαν δήμαρχο στην ταλαίπωρη Αθήνα. Και μην πείτε ότι “δεν το γνώριζε”… Εϊναι πολύ πιο έξυπνος από τον Τσοχατζόπουλο.
http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου