ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

MEΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΘΑΝΑΣΗ: ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ-ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ MEGA ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ "ΤΣΑΜΙΚΟ"-ΟΙ "ΙΑΒΕΡΗΔΕΣ" ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ

mega-leoforeio
Τα είχαμε πει από την πρώτη στιγμή. Ότι κάτι άλλο από αυτό που κατέθεταν τα τζιμάνια του ΟΑΣΑ, έχει γίνει στο τρόλει του θανάτου μέσα στο οποίο φυλακίστηκε και από το οποίο γκρεμοτσάκισαν τον δύστυχο Θανάση Καναούτη.
Μέρα με τη μέρα ένα θέμα που του έδωσε τις πραγματικές του διαστάσεις πρώτο το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και μερίδα του διαδικτύου(δυστυχώς μικρή)λαμβάνει τεράστιες διαστάσεις με τις καταθέσεις αυτοπτών.
Τα στόματα ανοίγουν αφού όλοι αντιλαμβάνονται ότι την επόμενη φορά ίσως είναι η δική τους σειρά σε άλλο μαζικό χώρο, από μια κοινωνία στην οποία τα καθάρματα οι πολιτικοί έχουν διασκορπίσει τους κατά κεφαλήν Ιαβέρηδες.: Ελεγκτές, ρουφιάνους, δικαστικούς κλητήρες, εφοριακούς-πιαστρόνια, κοράκια αγοραστές χρυσού, γιατρούς-φακελάκηδες και άλλα μπουμπούκια του ελέους.
Στο τρόλει ο 19χρονος Θανάσης κατακρατήθηκε, κυνηγήθηκε από ημίτρελους υπηρεσιακά εργαζόμενους της ΕΘΕΛ, του ασκήθηκε αφόρητη ψυχική πίεση λες και ήταν απόβρασμα και τελικά τον άδεισαν στο κενό. Αφού ακόμα και το ΜΕΓΚΑ για να γίνει αρεστό και να κερδίσει άλλοθι ανθρωπιάς στο λαό, το γύρισε στο φτωχοπονιάρικο, αντιλαμβάνεστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου