ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Επέστρεψαν οπλισμένοι σήμερα οι Τούρκοι στο Αιγαίο ...Σε ετοιμότητα το ΓΕΕΘΑ !


Αποκάλυψη : Στο στόχαστρο των Ελληνικών F-16 ήταν συνεχώς τα Τούρκικα F-4 που πέρασαν στη στροφή πάνω από το νησί των Ανθρωποφάγων !  
Με ανησυχία και προβληματισμό  αλλά και ψυχραιμία παρακολουθούν στο Κέντρο επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ
την κατακόρυφη αύξηση των παραβιάσεων -παραβάσεων αλλά και υπερπτήση Τούρκικων Μαχητικών τα τελευταία εικοσιτετράωρα ...

Είμαστε σε ετοιμότητα για ότι και αν χρειαστεί  μίλησαν επιτελείς του ΓΕΕΘΑ που παρακολουθούν από κοντά τις καθημερινές  καυτές καταστάσεις στο Αιγαίο !

Για την Ιστορία να αναφέρουμε ότι το Μορατόριουμ Παπούλια -ΓΙλμάζ το τηρούμε εμείς και μόνο εμείς ενώ θα μπορούσαμε να στείλουμε το στόλο να εκτελεί βολές στο Αιγαίο δεν το κάνουμε συνειδητά !

Εξάλλου οι τελευταίες κραυγές του Ερντογάν δείχνει έναν άνθρωπο πληγωμένο και ματαιόδοξο που οι αντιδράσεις του δείχνουν ότι είναι ικανός για τις χειρότερες αντιδράσεις ...

Το θέμα είναι βέβαια όπως ανέφερε Ανώτατος Επιτελής του ΓΕΕΘΑ να μην συρθούμε σε μια κλιμάκωση της κρίσης που δεν θα έχουμε επιλέξει εμείς τον χρόνο και τον τόπο !

Τα Ελληνικά μαχητικά που απογειώθηκαν από την Λήμνο  πήραν στο κατόπι τους Τούρκους σε  3 λεπτά από την είσοδο τους στο FIR Αθηνών και τους είχαν συνεχώς στο στόχαστρο με άμεσο LOCK &KILL αναπάσα στιγμή αν ... είχε δοθεί η εντολή  !
Σήμερα πάντως είχαμε ενα σχηματισμό απο 6 μαχητικά τα δύο οπλισμένα και ενα CN-235 να καταγράφει τις κινήσεις

 



ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ   : 1 (6 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 1 (1 CN-235)
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ     : 7
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ      : 2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ     : 3
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ    : 2
ΕΜΠΛΟΚΕΣ       : -
ΠΕΡΙΟΧΗ           : ΒΟΡΕΙΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου