ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΣΟΚ: Από φιλότιμο κρεμάστηκε αντιδήμαρχος στα Ιωάννινα!


Από ευθιξία έβαλε τέλος στη ζωή του ο πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών
Η υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων από το δήμο Ιωαννιτών την εποχή που ήταν αρμόδιος επί των Οικονομικών και ο φόβος της λαϊκής κατακραυγής οδήγησαν τον πρώην αντιδήμαρχο Νίκο Μάντη να
κάνει το απονενοημένο διάβημα.
Την ώρα που όλη η οικογένειά του απουσίαζε, πέρασε το λαιμό του σε μια αυτοσχέδια αγχόνη και κρεμάστηκε. Λίγα λεπτά αργότερα, στο σπίτι έφθασαν στο σπίτι η σύζυγος και η μικρή κόρη του, επιστρέφοντας από την αγορά. Μια κραυγή έσπασε τη σιωπή στην οδό Δωδώνης κι ένα κορμί με σπασμούς έπεσε στο πάτωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruslive.gr, σε χρόνο μηδέν έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου έκανε ό,τι μπορούσε για να επαναφέρει τον άτυχο πρώην αντιδήμαρχο. Δυστυχώς όμως, κάθε προσπάθεια απέβη άκαρπη.

Την εποχή που ήταν αντιδήμαρχος ο Νίκος Μάντης σημειώθηκε -εν αγνοία του, όπως επισημαίνουν πολιτικές και αστυνομικές πηγές- υπεξαίρεση ποσού που φθάνει στο 1,3 εκατομμύριο ευρώ. Ο πρώην αντιδήμαρχος οδηγήθηκε σ’ αυτήν την ενέργεια για λόγους ευθιξίας ενώ τελευταία είχε μιλήσει σε πρώην συναδέλφους του ότι δεν μπορούσε να ζει με τη ρετσινιά και την υποψία της ατιμίας έναντι του λαού των Ιωαννίνων.

ΝΕΩΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας είχε καταγγείλει ότι διωκόταν πολιτικά και αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του επειδή συνεργάστηκε με τις δικαστικές αρχές για να διαλευκανθεί η υπόθεση!
Το θέμα έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία. Δεν είναι τυχαίο ότι έξω από το σπίτι του πρώην αντιδημάρχου έσπευσαν σχεδόν αμέσως μόλις μαθεύτηκε το περιστατικό σχεδόν όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου. Οι αστυνομικές αρχές έχουν ήδη στη διάθεσή τους στοιχεία για την υπόθεση ενώ εκτιμάται πως αν βρεθεί σημείωμα του εκλιπόντος αναμένεται να πάρουν νέα διάσταση οι έρευνες για τον τρόπο με τον οποίο «εξαφανίστηκαν» τα λεφτά και τον εντοπισμό των προσώπων που τα καρπώθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου