ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Όταν οι λέξεις και οι έννοιες χάνουν το νόημά τους, στο πλαίσιο της “πολυπολιτισμικής” προπαγάνδας των μ.μ.ε του Συστήματος.

Μπορούμε εύκολα να θυμηθούμε την αναλόγου σκοπιμότητος, στο πλαίσιο της «πολυπολιτισμικής» προπαγάνδας του Συστήματος, προβολή που έχουν τύχει στο παρελθόν από τα μ.μ.ε. διάφοροι άλλοι, νεγροειδείς και νεγρόμορφοι αθλητές, τέκνα μεταναστών, ή καρποί μικτών ελληνοαφρικανικών γάμων. Μπορούμε επίσης να θυμηθούμε τους γλοιώδεις και σιχαμερούς δημοσιογραφίσκους-στρατευμένους προπαγανδιστές του Συστήματος, να τονίζουν με επιτηδευμένα υποκριτική «συγκίνηση», πόσο «Έλληνες, παρά το χρώμα τους» είναι οι αθλητές αυτοί, πόσα πολλά «προσφέρουν» στις εθνικές ομάδες της χώρας μας, κλπ.
Αντί άλλων σχολίων παραθέτουμε φωτογραφίες μερικών από τους αθλητές

αυτής της κατηγορίας, του Γιάννη (Αντετοκούμπο), του Σοφοκλή (Σχορτσιανίτη), του Νέστορα (Κόμματου) του Κώστα (Δουβαλίδη), της Νέρι (Νιαγκουάρα)…
Αναρωτιέται κανείς πόσο πολύ έχουν απομακρυνθεί από το νόημά τους οι λέξεις και οι έννοιες. Και πώς, ύπουλα και μεθοδικά, κατασκευάζεται το ψυχολογικό πλαίσιο που καθιστά αποδεκτή κοινωνική πραγματικότητα την διαδικασία αλλοιώσεως της βιολογικής βάσεως του ελληνικού έθνους και του αισθητικού προτύπου στο οποίο αντιστοιχεί, όπως  διαμορφώθηκε και αποκρυσταλλώθηκε από τα βάθη μιας ιστορίας χιλιάδων ετών!
Κάποτε, ακούγοντας κανείς το όνομα «Σοφοκλής», σκεφτόταν τον μεγάλο τραγικό ποιητή της αρχαιότητος, ακούγοντας «Νέστορας», τον ομηρικό βασιλιά της Πύλου, σήμερα…


 
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου