ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΗΚΕ Έκρηξη βόμβας στη Δάφνη - Στόχος το αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού


Ισχυρή έκρηξη βόμβας σημειώθηκε στις 4:40 τα ξημερώματα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στη Δάφνη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το όχημα μάρκας BMW ανήκει στη διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού. Απο την έκρηξη και τα γυαλιά που εκτοξεύτηκαν τραυματίσθηκε στο πρόσωπο μία γυναίκα γειτονικής πολυκατοικίας.

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στη διασταύρωση των οδών Διομήδους 3 και Αγίας Βαρβάρας, στη Δάφνη. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ απο την πρώτη στιγμή ειδοποιήθηκε και έφτασαν στο σημείο άνδρες της Αντιτρομοκρατικής. Γεγονός πώς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της τρομοκρατίας. Πάντως το ότι έγινε στόχος το αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού πιθανολογείται πως οι δράστες είναι πονικοί εγκληματίες. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα
Της έκρηξης προηγήθηκε τηλεφώνημα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και στην ιστοσελίδα "Zougla.gr" στις 4:15 με το οποίο οι δράστες έδιναν διορία 20 λεπτών. Παρά την κινητοποίηση της Αστυνομίας δεν επετεύχθη να αποκλείστεί πλήρως η περιοχή με αποτέλεσμα απο την έκρηξη στις 4:40 να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές. Ευτυχώς, μία γυναίκα τραυματίσθηκε στο πρόσωπο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο της πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες.
Από την έκρηξη καταστράφηκε το όχημα, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ από το ωστικό κύμα προκλήθηκαν ζημιές στα γύρω κτίρια. Σε απόσταση αρκετών μέτρων έσπασαν τζάμια σπιτιών, ενώ αναστατώθηκε η περιοχή της Δάφνης.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου