ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Ούτε έναν Έλληνα θύμα λαθρομετανάστη δεν επισκέφτηκε ο ΠΡΟ-ΠΟτζής – ΒΙΝΤΕΟ

denias-manolada__article
Την προσκόλληση του στην προστασία των λαθρομεταναστών και την πλήρης εγκατάλειψη και αδιαφορία για τους Έλληνες έδειξε για μια ακόμη φορά ο φίλος των μασόνων και υπουργός Προ – Πο. Μετά τα πρόσφατα γεγονότα στην Μανωλάδα, στα οποία η Χρυσή Αυγή πήρε ξεκάθαρε θέση αναδεικνύοντας τους πραγματικούς υπεύθυνους, ο Νίκος Δένδιας προχώρησε σε ένα επικοινωνιακό αντιρατσιστικό σόου με μια μίνι περιοδεία στην περιοχή. Αντί να ομολογήσει τα τραγικά κενά και τις παραλείψεις της
κυβέρνησης που έχουν μετατρέψει την περιοχή σε τσιφλίκι παράνομης εργασίας λαθρομεταναστών, στερώντας έτσι μεροκάματα από τον Έλληνα εργάτη, μίλησε για “απαράδεκτες καταστάσεις” και “παροχή ασύλου” στους τραυματίες.
Έχει άραγε ο υπουργός Προ – Πο επισκεφθεί ποτέ έστω και έναν από τους χιλιάδες Έλληνες που πέφτουν θύματα της εγκληματικότητας και της ρατσιστικής βίας από τους λαθρομετανάστες; Γιατί να το κάνει άραγε, αφού οι Έλληνες είναι γι΄αυτόν πολίτες δεύτερης κατηγορίας… Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο το επικοινωνιακού σόου του ανεπαρκέστατου υπουργού.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tFFcZQhqGoM 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dendias-manolada-binteo#.UXGKJbWePRM#ixzz2Qw11BcMG
Υ.Γ.Κ.Ε.:
H πράξη αυτή είναι τουλάχιστον προκλητική, τη στιγμή που υπάρχουν χιλιάδες θύματα Ελλήνων από τους λαθρομετανάστες! ΑΙΣΧΟΣ!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου